Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 gençler benim bir problemim var. şimdi bir bilgisayara yazıcı tanıtıyoruz diyelim. ama hangi usb portundan tanıttıysam sadece o porttan çalışıyorlar. özellikle win7 de böyle win10 da bilmiyorum gerçi de. bunun için usb port forward mıydı neydi öyle bir program vardı. bunun adını yada ne diye aratacağı mı bilen var mı? anahtar kelime usb olunca zibillyon sonuç arasından çıkamadım.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Çok önce böyle bir şey yaşamıştı bir arkadaşım. Sürücüleri kaldırıp, cdsini takıp, cddeki installation programı takın diyene kadar takmamıştık. Kısacası programını sürücüsünü falan yazıcı takılı değilken yapmıştık olmuştu. Şimdi yazılım ve yazıcı farklı olabilir o yüzden garanti veremeyeceğim ama üşenmezsen dene
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 yok o problem değil zaten kurulum esnasında sorduğunda takıyoruz bizim derdimiz laptop sonra başka noktaya taşındığında kuran adamların başka slota takıp çalıştıramaması. şimdilik yazıcıyı kurduğumus usb slotunun üzerine postit yapıştırdık. düşmezse sorun yok. onun dışında yazılımsa olarak çözülebilirmi diye sorduydum.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 win 10 direk tanir yaziciyi hangi porta takarsan tak ya. surucuyu de hizlica kuruyo ama bastan her baska porta taktiginda sanirim.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 win 10 larda sorun yok gibi evet. sadece daha eski win lerde çıkıyor sorun sanırım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Windows 10 bizim yazininn faksini bile tanidi, gerci cok populer bir ofis yazicisi. Oyle eski, az kullanilan seylerde sorun yasiyorlar her Windows surumu ile suruculeri yeniledikleri icin.
Öne çıkan mesajlar