Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

usb sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gençler benim bir problemim var. şimdi bir bilgisayara yazıcı tanıtıyoruz diyelim. ama hangi usb portundan tanıttıysam sadece o porttan çalışıyorlar. özellikle win7 de böyle win10 da bilmiyorum gerçi de. bunun için usb port forward mıydı neydi öyle bir program vardı. bunun adını yada ne diye aratacağı mı bilen var mı? anahtar kelime usb olunca zibillyon sonuç arasından çıkamadım.
Mesaj tarihi:
Çok önce böyle bir şey yaşamıştı bir arkadaşım.
Sürücüleri kaldırıp, cdsini takıp, cddeki installation programı takın diyene kadar takmamıştık.
Kısacası programını sürücüsünü falan yazıcı takılı değilken yapmıştık olmuştu.
Şimdi yazılım ve yazıcı farklı olabilir o yüzden garanti veremeyeceğim ama üşenmezsen dene
Mesaj tarihi:
yok o problem değil zaten kurulum esnasında sorduğunda takıyoruz bizim derdimiz laptop sonra başka noktaya taşındığında kuran adamların başka slota takıp çalıştıramaması.
şimdilik yazıcıyı kurduğumus usb slotunun üzerine postit yapıştırdık. düşmezse sorun yok.
onun dışında yazılımsa olarak çözülebilirmi diye sorduydum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Windows 10 bizim yazininn faksini bile tanidi, gerci cok populer bir ofis yazicisi. Oyle eski, az kullanilan seylerde sorun yasiyorlar her Windows surumu ile suruculeri yeniledikleri icin.
  • Yeni Oluştur...