Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Bir ödemeye karşılık arkadaşımdan aldım. Kumandası, sıfır hdmi kablosu, güç kablosu ve kendisi ile satılıktır. Sahibinden'e baktığımda en düşük 280TL'ye var, onun da kumandası yok. Ben 300TL'den oraya koymayı planlıyorum fakat paticiğe fiyatı 250'den vermeyi düşünüyorum. Bir de ekstra olarak (yine apple) kumanda var elimde, ilgilenen olursa o kumandayı da satabilirim. imajlar: DNS'i değişik olmayan bi pati kullanıcısı yoktur heralde. http://imgur.com/a/vgE5g not: eğer deadwoll olumlu dönüş yaparsa ona rezervlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ain't happy'e üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ama şifrem feeling glad. üzülme yani. :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 magnum reis +rep good trader wow acc i aldıydım kendisinden apple tv nin ne işe yaradığını bilsem alacam da. laptop + tv kombosunu geçemez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Ben de tam olarak anlamış değilim. Bi kere takip baktım, onda da crunchyroll da anime izleyip kapattım. Harbiden ne farkı var laptop ve tv kombinasyonundan anlamış değilim. (Zariflik harici) Ayrıca teşekkürler rep için, hesap sattığımı bile hatırlamıyorum o kadar uzagim wowa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Şunu satsak güzel olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 4 lazım bide browser açmıyor değil mi? ipadden screen mirror yaparken, delay oluyor mu seste peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 :D Dediklerin hakkında hiçbir fikrim yok açıkcası. Ne ipad'ım var ne de başka bir apple ürünüm. Bunu da bir ödemeye karşılık arkadaştan aldım, çalışıyor mu vesaire diye takıp baktım sadece. (o da 1 kere.) Ama sanırım browser açmıyor, göremedim çünkü ben. :> edit: http://webrazzi.com/2016/04/22/apple-tvye-tarayici-yukleyin-ve-webde-gezinin/ şöyle bir şey varmış ama kim uğraşır bunlarla... :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Bunların nesillerinin arasında ne fark var dicem bilmicen herhalde. Netflix uygulaması falan var mı onun içinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Özellikle 3 ve 4 arasında baya fark var. Diğerleri arasında çözünürlük vb farklar vardı. Ama bu seferkine dahili hafıza ve Appstore koydular. Hali ile artık Apple'ın diğer nesillerdeki 10-12 tane uygulamasına kalmıyorsun. Puhutv, Blutv , Turkcell TV+ uygulamalarını filan da Appstoredan indirebiliyorsun. İlgilenen var mıdır bilmiyorum ama oyun filan da yükleyebiliyorsun. Hala 4k desteği yok o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Sarjuhan'in dediğini bilmiyorum ama netflix var evet. Resimlerde de gözükmesi lazım hatta. :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 bu arada patiye 250nin altına düşeceğim gibi, dh'de falan 250den satılıyor çünkü. :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ürünün kendine ait resimlerini https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-apple-tv-3-nesil-435303532/detay/ aracılığı ile görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Şunu satarsak güzel olabilir diye düşünüyorum. Takas tekliflerine de açığım. :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar