Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Apple Tv 3. Nesil


Magnum

Öne çıkan mesajlar

Bir ödemeye karşılık arkadaşımdan aldım. Kumandası, sıfır hdmi kablosu, güç kablosu ve kendisi ile satılıktır. Sahibinden'e baktığımda en düşük 280TL'ye var, onun da kumandası yok. Ben 300TL'den oraya koymayı planlıyorum fakat paticiğe fiyatı 250'den vermeyi düşünüyorum. Bir de ekstra olarak (yine apple) kumanda var elimde, ilgilenen olursa o kumandayı da satabilirim.


imajlar:

DNS'i değişik olmayan bi pati kullanıcısı yoktur heralde.

http://imgur.com/a/vgE5g



not: eğer deadwoll olumlu dönüş yaparsa ona rezervlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de tam olarak anlamış değilim. Bi kere takip baktım, onda da crunchyroll da anime izleyip kapattım. Harbiden ne farkı var laptop ve tv kombinasyonundan anlamış değilim. (Zariflik harici)

Ayrıca teşekkürler rep için, hesap sattığımı bile hatırlamıyorum o kadar uzagim wowa :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:D Dediklerin hakkında hiçbir fikrim yok açıkcası. Ne ipad'ım var ne de başka bir apple ürünüm. Bunu da bir ödemeye karşılık arkadaştan aldım, çalışıyor mu vesaire diye takıp baktım sadece. (o da 1 kere.)

Ama sanırım browser açmıyor, göremedim çünkü ben. :>

edit: http://webrazzi.com/2016/04/22/apple-tvye-tarayici-yukleyin-ve-webde-gezinin/ şöyle bir şey varmış ama kim uğraşır bunlarla... :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle 3 ve 4 arasında baya fark var. Diğerleri arasında çözünürlük vb farklar vardı. Ama bu seferkine dahili hafıza ve Appstore koydular. Hali ile artık Apple'ın diğer nesillerdeki 10-12 tane uygulamasına kalmıyorsun. Puhutv, Blutv , Turkcell TV+ uygulamalarını filan da Appstoredan indirebiliyorsun. İlgilenen var mıdır bilmiyorum ama oyun filan da yükleyebiliyorsun. Hala 4k desteği yok o ayrı mesele.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...