Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 21 mayısta biten bir vizem var ve 9 haziranda avrupaya çıkmak istiyorum, vize bittikten sonra başvurursam yetişmeme ihtimali var sanki, şimdiden yeni bir schengen başvurusu yapabiliyor muyum? süreç klasik mi yoksa böyle bir durum için ekstra takla mı atmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 yaparsın. klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 benim arkadaşa bitince gel demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. mevcut olanı iptal edip yenisini alma olayını bilmiyorum ama. çünkü onun iptal ettirmemesi gerekiyordu, başka yolculukları da vardı. belki de komple yanlış hatırlıyorum, veririz ama önceki iptal olur demiş de olabilirler. en güzeli vfs global veya konsolosluk arayıp soruyorsun, sorunun çözülüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 sabonis said: en güzeli vfs global veya konsolosluk arayıp soruyorsun, sorunun çözülüyor =) vfs 12:00-13:00 arası yatıştaymış :P o arada buraya sorayım dedim şimdi hemen arıyorum onları da edit: vizem varken ilerisi için başvurabiliyormuşum, herhangi bir olayı yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Sleeep said: 21 mayısta biten bir vizem var ve 9 haziranda avrupaya çıkmak istiyorum tatil planın iyi kötü belliyse atıyorum 9-17 haziranda tatile gidicem ey italya, bi vize verir misin diye normal başvur. öncekinin bittiği günün ertesinde başlayan vize, önceki bitmeden başlayan vize (1-25 mayıs ve 21-31 mayıs gibi)... hepsi mümkün, hele ki farklı ülkelerden alıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar