Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 zergler için var da ben protoss seviorm bu konuda yardım istiyorum evt nassıl yenerim 3 compu????????[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ilk başta zea dragoon git , observer da yap bi iki tane . bu arada seni yenemezler zaten carrier çıkarsın .[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Carrier basıcaksın yanına corsair gidiceksin, ama carirerları salmıycaksın cünki exp alamıyacağın icin inen carrier'ın yerine kolay kolay yenisini koyamazsın, durmaran geri cekip interceptorlarla boğucaksın compları. dragoon+zea oyun başında sonlara doğru reaversız kalmıycaksın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eyvallah saolun[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 terranla 3 computer aldım lost temple .[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Pff protoss ve terranla 3 bilgisayar almak cok basit beyler bayanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 her ırkla almak kolay (ben yeni yetme SCci bunu diyo ya) protoss'la 5 comp da alıyosun. amma velakin bu 5 oyuncudan sadece birinin teran olması lazım... sayı 2 ye çıktığında ortalık karışıyo. aynı durum her ırkta var. bir diğerinin antisi ırk fazla olduğu zaman zorluk çok çok yükseliyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1 e 5 melee de kolay? tamam sööleriz görürsek[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 5 kişi almak kolay demedim, karşında sadece protoss'san ve karşında 1 terran varsa kolay dedim. ayrıca karşındakiler bilgisayar... ha ayrıca benim gibi yeni yetme bi adam bile 1vs4 alıyosa, 1vs5'in ne kadar zor olduğu tartışılır. taktik zaten... eğer dark templar'ları terran'ların uzun menzilli tanklarından önce basarsan bilgisayar o tankları yaparak vakit kaybetmiyo. önemli olan durmadan gelişmek(miş). 12 tane carrier çıkarmak için bina hangisiyse işte ondan yapıyosun. her birinde 2şer tane çıkarıyosun, zaten carrier'ları bastıktan sonra, hiçbirisi duramıyo ki karşında. ilk olarak terran'ı temizleyin, ondan sonrası zaten çocuk oyuncağı...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 11 Ocak 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 aynı şeyden bahsediyoruz dimi 1vs5 1v1v1v1v1v1 değil free for all ile melee arasınad bi fark var istiyosan 1 e 5 bi melee dene bak noluyo istediğin gibi de seç ırkları farketmez[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1v2 çok zorluyor beni. millete 1v3 çok kolay, 1v5 kolay geliyor. tamam ben gidip intihar edeyim o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1v2 nin zorlaması normal normal bir oyuncuysan iyiysen 1v3 zorlar ama yapabilirsin 1v4 ü nasıl yapıyolar anlamıyorum çünkü sen istediğin defansı kur adamlar tüm topladıkları ordularını senin üstüne salarlarsa bir kerede işin biter hiç şansın olmaz[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mendoza'dan replay'leri alırız. amerikaya gitmesi gerek upload etmesi için, bi hafta falan sonra koyar hepsini... ayrıca evet, 1vs1vs1... diil, adam gibi 1vs5..[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 11 Ocak 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bişi sorcam adam ilk atakta 5x12=60 adam getiriyo seninse elinde yaklasık 15-20 adam bi iki dane de canon oda yaparsan ilk atakta gidersin bariz yenerler medic marine combo ling hidra combo bi kacordu zealot nassı karsılayacan bence o melee fln deil bariz free for all [signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 11 Ocak 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Wordellion, 11 Ocak 2005 17:47 tarihinde demiş ki: bişi sorcam adam ilk atakta 5x12=60 adam getiriyo hatta daha bile fazla!!!!!!!![signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 gidin insanlarla oynayın be ehoeh. neden vscompları sorup duruyorsunuz. yapılmayacak şeyler değil, 1vs7 filan. bir kere yaptınız mı zaten hep yaparsınız. ne zevki var ki bunun? gerçek insan evlatlarıyla oynayın da, bi oyununuzdan bi oyununuza değişen şeyleri gözleyin. olmuyor efenim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 portlar açık olsa zaten açıp wow felan oynardık ama... nerde... koskoca okulda da bi sc'ci bulamadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ai böcüğ doluda ondan yeniyorsun, rampi kapatıyorsun probe arasında zealot koşturuyosun cart curt ne olucakki?. rampaya bi suppyl dik arasına iki bunker at 4 marine ikişerde scv ohhh miss sonra turret+tank push yaparsın istersen, yada battle cruiser missler gibi yersin 8 makineyi bile uzun oyunda.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nooneelse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bonecrusher hangi okuldasın bana özel atsana.[signature][hline]some people are alive only because it's illegal to kill them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 niye ilk rush'ı adamlarla engellemeye çalışıyosun ki? 60 unit'e tabii ki karşı gelemezsin öyle. onu bırak o kadar adam karşılayacak phylon bile yapamazsın ki... adamların geliş yoluna, kendi üssünün çıkışına (çıktıktan sonraki yere, içine diil) phylon koyarsın. sonra çevresine cannon dizersin ve dizmeye devam edersin. vs.vs... ya gidelim bi net cafeye göstereyim diicem ama zaman yok... nette de taktikler var... başkalarının replay'leri de var... babacum, abi birebir arkadaşlar yapmış, 3 gün sürmüş. sonunda ne mineral ne bi şey kalmış haritada. ne kadar ordu varsa dalmışlar birbirilerine...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: riglous, 12 Ocak 2005 11:45 tarihinde demiş ki: babacum babacum nerde mesaj atmış ki göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 aman be, bombacıyla babacum u karıştırmışım. pardon yine :D[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yapmayin abi 3 comp a taktik mi sorulur burda :([signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Bonecrusher, 12 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: said: riglous, 12 Ocak 2005 11:45 tarihinde demiş ki: babacum babacum nerde mesaj atmış ki göremedim ben. gelecekten görmüş :) neyse konuya gelecek olursam.. ya o arkadaşlar ne yapmış da 3 gün sürmüş? yani 8 kişilik haritada iki kişi oynuyoruz ama bir kaç saat içinde bitiyor mineral vs öyle mineral bitmez diye bir şey yok.. yani bas bas saldır yapınca böyleoluyor dha doğrusu.. yoksa onlar slowest ayarında mı oynamış oyunu anlamadım? :-? :-? :-?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zerg yokmu oyunda herkez ilk 4 işciytle oynamış hemde slowestdaaaa[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar