Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bence sorun sonraki albümlerinde yumuşamaları değil, yaratıcılıklarını kaybetmeleri. n2gether now gibi, show me what you got gibi, mi2 gibi, faith gibi, leech gibi şarkı yapamamaları sorun. son albüm çok güzel olmakla birlikte limp bi-ay-zet-ki-ay-ti değil :D ayrıca evet, wesin makyajını, lethalın şapkasını özledik.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 No sex adlı sarkısı cok hosuma gıdıyodu Limp'ın umarım gerı gelırler yanı o kadar da dınledıgım bı grup degıldır ama en azından kulaga rıtımlerı hos gelıyodu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bir türlü ısınamadığım bir grup.. tarz bakımından çok ezik kalıyorlar bana göre.. solisti nerede bağıracağını bilemiyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 fred in sesi güzel deilki bağıramıo heua[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi kaç post okudum çıldırdım. grubun piyasa olması ne demek? piyasa olan grubun şarkıları piyasa olmadan öncekilerden farklımı? müzik kalitesi düşüyormu? piyasa olması grubu dinlememize engel mi? piyasa olunca grub bozuldu mu deniyor? bozuldu denilen grubun şarkılarımı bozuluyor yoksa hayran kitlesimi büyüyor? vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya Fistan haklılar o konuda. Bende de var o olay, yanlış ama elimden birşey gelmiyor. Bir örnek evanescence mesela buna. Daha hiç dinleyeni yokken yabancı bir radyoda Not For Your Ears dı sanırım, ilk demo albümlerinden Bring Me To Life ı çalmışlardı, hastası olmuştum. Fallen çıktı, zaten bildiğim şarkıların güzel üstünden geçilmiş versiyonları geldi falan. Ama sonra noldu, piyasa oldu grup. Hey Girl lere çıktı, Number 1 TV lere çıktı, Amy Lee sticker ları veren gazeteler çıktı. Bende var böyle bir hastalık, aşırı soğumuş durumdayım şu an sırf bu sebeple. Yoksa bence müzikleri kaliteli. O grup benim olsun istiyorum, bilinmesin istiyorum. Ben hatun vokalli gothic - senfonic metal ve melodic death/black metal dinlerim. İlk saydığım gruba giren Within Temptation benim favorilerimdendir, ama noluyor, git gide piyasa oluyor grup. Beni korkutuyor bi grubu daha kaybedicem diye. Ama The Sins of thy Beloved'u değil çalan kanal, bilen bile yok. Gönül rahatlığıyla dinliyorum onu, Darkwell i, Dargaard'ı, Tristania'yı, After Forever'ı vs.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Fistan, 08 Şubat 2005 17:51 tarihinde demiş ki: bi kaç post okudum çıldırdım. grubun piyasa olması ne demek? piyasa olan grubun şarkıları piyasa olmadan öncekilerden farklımı? müzik kalitesi düşüyormu? piyasa olması grubu dinlememize engel mi? piyasa olunca grub bozuldu mu deniyor? bozuldu denilen grubun şarkılarımı bozuluyor yoksa hayran kitlesimi büyüyor? vs... evet abi kitlesi bozuluo grubun yaptii müzik kötüleşio o yeni özenti piyasası mutlu olcak die uğraşıo grup limp bizkitte böle oldu işte saçma sapan insanlar dinleyince bende souyorum o gruptan[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Penthesilea, 08 Şubat 2005 17:54 tarihinde demiş ki: O grup benim olsun istiyorum, bilinmesin istiyorum. abi bence bunun nedeni surdan geliyo bakın size dialog olarak sunuyorum -abi sen kimleri dinlersin -ya evanisecence falan işte -o ne yaaa ilk defa duyuyorum -yaa sen dinle bak hosuna gider (3 gun sonra) -abi yaa bu evanisecence cok iyi grupmus yaa nerden buluyosun boyle grupları helal olsun yaa hem populer diil hem cok ii muzik yapıyolar gerci mantıklı sevdigim grubun bilinmemesi benimde hosuma giderdi ama bu grubu kotu yapmaz[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o gitarst gttikten sonra dinlemedim bizkit ama bidaha gelirse olabilir... zor ama[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Kötü yapıyor demiyorum zaten. Ben sevemiyorum diyorum.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Gayet güzel bi grup piyasa olup olmaması grubun müzik kalitesini veya dinlenebilirliğini etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 wes borland muazzam bi adamdır ya.. umarım yine bişeyler katar limp e geri dönsün bakalım bekliyoruz merakle fred akıllanmıştır umarım girdikleri durumdan çıksınlar artık[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 "dinlediğim grup bilinmesin" düşüncesi en az "bilinmeyen grubu dinlemem" kadar saçma bence. bazı şeylere karşı olup, onlar kadar saçma şeyler yapmanın bir anlamı olmadığı kanısındayım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben doğru veya yanlış mı demiyorum. Zevkten de değil bu durum. Ortaokul çocukları gibi grup yarıştıracak yaşı da geçeli baya bir oldu. Belli bir müzik birikimim ve zevkim de var, bundan sonra da zor değişir. Bu da huyum, değişeceğini de sanmıyorum.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar