Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga adlı grup...

Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
Lars, 29 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
bir mesajdan alıntı yapayım dedim, baktım aynısından 50 tane var: manga limp bizkit/linkin park özentisidir..

nu metalse nu metal hardcoresa hardcore, tarz tarzdır, 2 tane aynı grup aynı tarzda müzik yapabilir, bu doğaldır, yani şurda kimse mahsun kırmızıgül ibrahim tatlıses taklididr veya britney spears madonna taklididir demiyor, bunlar alışılagelmiş şeyler çünkü, ama bazı kesimin ortak özelliği olaraktan yeni oluşumlara kafalar çabuk basmıyo, her oluşumun bir öncüsü ve bin takipçisi vardır ki manga yepyeni bir oluşumun içinde türkiyeye rap-rockı getirdi, ama aynısını mı getirdi?

evet diyenler lütfen bana bir linkin park şarkısında türk sanat müziği makamlarından birini göstersinler. trgdynin sorusuna da güzel bir yanıt teşkil oldu sanırım.

aşın artık abicim bunları aşın. yok manga taklitmiş yok mor ve ötesi piyasa olmuş boş işler bunlar, ne hoşunuza gidiyorsa, size ne keyif veriyorsa dinleyin işte. saygılar.

+1 yasak mıydı ? neyse çok geç :)
Sosyal ağlarda paylaş

duman konserinin cıkısında vardı bu insanlar artık kendilerini o kadar soyutlamıslarki normal unlu olmayan insanlardan uff abi ya bizi baska kapııdan cıkarsalarmıs keske diyolardı bende arkalarından linkin park forever diye bagırdım[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ben yeniyim arkadaşlığınız için şimdiden çok teşşekür ederim size bir şey söylemek istiyorum yeni müzik türü piyasa
arkadaşlar bu türde kişiler müziği yaparken bu albüm ne kadar satar benim değil başkasının beğenmesi önemli piyasada önde olurmu bana para kazandırmı başkaları nasıl sever diğerekten yapılan müzik türüdür insanlar bunda kendi müzik zevklerinden tamamen sıyrılıp piyasa olmya çalışırlar manga nın elemanlarıda çopu dream theater(yazamıorum)onu çok sevior onun gibi olmak istiyor ama sizce zevkler tutşuormu bence manga da dielreri gibi piyasa olmak için müzadele eden gruplardan bir tanesi sağolun arkadaşlar[signature][hline]Hâlâ Rüyadayım...
Artık uyanmak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yaa mangayı koruyanlar genellikle yaa esinlenmek sucmu vs. diyenler ama suna bakın mesela bence duman nirvanadan esinleniyo sarkı sozleri o kadar grunge olmasada vokali oarak durus olarak benziyo ama gidip smells like teen spirit gibi bi şarkı yapmıyo farkta burda olusuyo[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

vala şahsi fikrimdir. Tırt . Yargısız infazım direk.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

yaa uf su linkin park limp bizkit manga vb. gruplar yuzunden nu-metal paticikin yeni gelenler kısmı gibi oldu kendine bişey uyduramayan bişeye bezemeyen gruplar cıkıp biz nu-metal yapıyoruz diyip tutunmaya calısıyolar sonra bi şeye benzeyebilirlerse deiştirirler heralde ama herkese tutuucak bişey oldu nu-metal terimi yakında bende cıkıp rap yapıcam yok abi bu numetal siz anlamıyosunuz diyip piyasa olmaya calıscam makssat para kazanmak nası olsa[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BssM, 30 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Langwagona katılıyorum kesinlikle linkinpark özentileri(doru yazdım dimi)

daha Linkin Park'in adini dogru yazamiyosun.
i$in gercegi $u ki dünyada her$eyden bir tane olmaz.Her$eyde tekel olmaz.(monopolistic competition)Hele müzikte hiç.Birakin insanlar neyin müzigini yapmak istiyorlarsa,neyle içlerindeki sesleri haykirmak istiyorlarsa yapsinlar.Siz dinleyin ya da dinlemeyin orasi size kalmis ama saygi duymayi ogrenin artik.[signature][hline]pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
I am the best fcuk the rest =)

[Bu mesaj undomiel tarafından 02 Şubat 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onlarla tanısan bi arkımın soledikleri
cok sıcak kanlılarmıs
lp ozentisi olduklarını hatta sadece onların muzigini yaptıklarrını kabul edip polemige girmiyolarmıs
hepsi cok yakısıklıymıs ( tanısan arkım kızdı yanlıs anlamayın)[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ah bide sozleri alakalı olsa..
Peki neden klipleri manga degil?yani kıçıkırık bı anımasyon yerıne[Gerçi fikir biraz iyi gibi] guzel bi manga iyi giderdi.
Grubu sevmedim ama nu-metal midir nedir[turlerı ayırmayı sevmem] guzel bişidir.Zaten linkinin ilk albumu Hybrid theory[melez teorisi] Burdan geliyor.2 turu bırlestırmıs adamlar ve cok da iyiler.Gel gor ki manga kotu[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Sosyal ağlarda paylaş

bence herseyiyle saglam bi grup klibinide begenerek izliyorum =P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...