Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bır sene once sanırım bır programda 2. olmustu bu grup bırıncıde 6.caddaye dıye bır guruptu sanırım yanlıs hatırlamıyorsam bırıncı olanlara kasat cıkarcaklardı herneyse bu konumuz degıl manga atlı grup 2 yada 3 haftada bır ızmıre ooze bara gelıp calıyorlar adamlar tek kelıme ıle harıkalar ve bunalrın kendılerıne ayıt olan parcaları var bunları nerden bulabılırım bılen varmı?[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Yok gibi görünüyo[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 evt[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 net siteleri var, google da manga diye arat türkçe sitelerde sitelerinde kal yanımda ile bi parçalarının full hali diğer bi kaç parçalarının promosu var ben de indirdim ordan biliyorum yani kaldırmışlarsa da bi ara upload ederim bi yerlere[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bu adamalrın sıtesı vardı yapım asamasında dıyordu[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hmm siteleri under-cons olmuş, ben yazın mıydı neydi indirdim sitelerinden parçalarını, başka bi öneri bira.gen.tr a kayıt ol, orda vardır muhtemelen[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 her cuma ank. limon da cıkyolar,harikalar,muhtesemler, bide zombie(cranberries) cover ları varki ziplamadan edemio insan evladı...devam etsinler boyle,,, desteklensinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 adamarl turkıyeyı sallıyorlar sıtelerı kapanmıs :([hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hakkın var¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bunların sitesi vardı man-ga com gibi falan böle bişeydi ama neydi ya :( Çok güzel bi grup sing your song'da falan çıkmışlardı bide Pİ diye bi grup var bunlar gibi gene sing your song'dan onların mp3leri olsa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 siteleri ma-n-ga.com da under cons durumda, ben bira.gen.tr a kayıt olun derim orda baya bi arşiv vardır heralde[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Boşver atla İstanbula gel Aralıkta Helloween geliio :D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bende gecen sene aramistim manga nin mp3 lerini bulamamistim simdi bira gen tr ye bakicam orda yoksa su mp3leri upload etseniz be arkadaslar ve yaninda blimum turkce mp3te olur yani..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 manganın soyledıklerı turkce sarkılar cok saglam onları arıyorum yahu bırada bulamadım ben[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hmm anlaşılan yokmuş ben upload ederim onları da bugun vaktim yok yarın edebilrm anca[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 okı abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Msn de 500 kişinin nickinin sonuna bir kadın cizeceksin seveceksin gömeceksin laflarını sordum "ne bu yazdıgınız" diye.Bu grubun bi sarkısıymış.İndirdim merak ettim dinledim. Şimdi bu adamların tarzı nedir bana biri izah etsin. Hip hop mı R&b mi , arada linkin park tarzı ani inişler solo söleyişler falan ne yani bu adamlar anlamadım ben.Nu metal desen degil arabesk keman var ortalıkta bass var arkada noldugun anlamadım bu adamların.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 en cok sevdiğim tarzı yapıyorlar bir sürü enstrumentali kullanıyorlar cok severim ya arkada keman gitar bass scratch falan böyle malzeme bol malzemeden kaçmıolar :P oyuzden cradle of filthin fear of the dark şarkısını cok severim gayda ve keman var cok güzel! [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Ocak 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 patide arama yapıın birisi link vermişti download sitesine[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=102268 ahanda link üşendim [url] yazmaya :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 En çok sevdigin tarz ne amicim. Adam hip hop gibi konusuyo Arkada İbrahim Tatlıses keman melodisi LinkinPark tarzı ani solo düşüşler falan ne oldugu belli degil bunun Tarzsızlıgı seviyosun sen yani.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 üşenme. yan tarafta butonlar var. eternal adam manga ile cof u benzetti. bırakta tarzsız olsun.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hayır adamların tarzları değiişik her enstruman kullanıolar keman abjürt vs fln hepsinden o tarzları cok severim Kırma metal :D nası ama tarz ismi :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Erutan, 25 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki: oyuzden cradle of filthin fear of the dark şarkısını cok severim o şarkı hafiften cover oluyor, iron maiden coverı. ve cradle of filth'in coverladığı versiyonda gayda falan yok. gaydalı kemanlı olan graveworm-fear of the dark[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bizde biliyoruz cover olduğunu cradle of filth indir dinle bakalım eğer değilse biz arkadaşla yanlış yazmışız ozaman :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar