Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İlk defa bu sabah eski çıktığım 5 ay önce ayrıldığım ama hala tam olarak unutamadığım insanı rüyamda gördüm ve bu sabah her sabahkinden çok çok daha farklı uyandım. Rüya şu şekildi. Bir restaurant'ta bi kız ile oturuyorum ama o o değil yani herşeyi aynı tipi,saç rengi,surat biçimi herşeyi ile o, aynısı kopyası yani sonra ben nerelisin diye soruyorum aynı onun memleketini söylüyor falan ama onun olduğunu kabullenemiyorum o değil diyorum.hatta ona diyorum ki benim eski çıktığım insanda orda oturuyordu ismi şuydu falan diyorum. aptal bir rüya umarım tekrar etmez bu tip rüyalar.ilk defa oldu.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 havalar kötü insanı hüzün kaplıyor ondandır.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 popon açik kilmistir banasa sik sik oluyo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynı olay banada olmuştu =) o günüm berbat ötesi geçmişti ıyyh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 NERELİSİN Mİ?! lol! katılıorum biyerin açıkta kalmış[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu ne demek oluyor ? bir onla bi bunla çıkmayacaksın :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 efe yatmadan önce çavuşu tokatla. baaakk neler görcen rüyanda senin kıçın açık kalmış ondandır...[signature][hline]tuana...
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Xharloan, 08 Şubat 2005 17:34 tarihinde demiş ki: bu ne demek oluyor ? bir onla bi bunla çıkmayacaksın :) bi onla bi bunla ne demek oluyor biraz aç bakalım. ilk çıktığım insan'dı o ? ha ayrıca 8-10 yaş şıpsevdilerini saymazsak kendimi bildim bileli 1 insan ile çıktım.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 -Nerelisin -Konya -İçinden mi? -Avşar -Aaa benim eski çıktıgımda Avşar'lıydı. -Öldümü? -Yo yaşıyor. -Niye Avşarlıydı dedin?Avşarlı diceksin. -Pöff eski çıktıgımda böyle konuşurdu -ÇAT -Sen o olamazsın -ÇUT -BÖHÜHÜH
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi süre böyle olur sonra umarım geçer ben unutamadım geri döndüm =)[signature][hline]jan d.
fiona Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 onu unutamamışsın bence,o da evet derse tekrar bir araya gelin( mutlu olcaksanız:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben oldum, oluyorumda arada ufak tefek şeyler çıksada dön ya valla =)[signature][hline]jan d.
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: fiona, 08 Şubat 2005 19:23 tarihinde demiş ki: onu unutamamışsın bence,o da evet derse tekrar bir araya gelin( mutlu olcaksanız:) geri dönmek gibi bir şey kesinlikle olamaz. zamanında tabir-i caiz ise yalvarmıştım. kesinlikle yok geri dönmek gibi bir olay.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 burcun ne mavi?[signature][hline]jan d.
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ayrıca uncla ve fiona lütfen böyle şeyler yazmayalım ben rüya'mı paylaştım geri dönmek gibi bir olay yok.Bana yaramıyor bu tür tavsiyeler daha da kötü oluyorum. http://forum.paticik.com/view.php?id=92231[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Başak.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu kadar kararlı olduğunu bilmiyodum bilsem dön demezdim yani sorry =)[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 08 Şubat 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 keşke ,senin ikizin var mı ,die sorsaydın . herşey açıklığa kavuşurdu..
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 K.cin acık kalmıs =) Takmıyacaksın hayatını yasacaksın .[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro !
Öne çıkan mesajlar