Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İlk defa bu sabah eski çıktığım 5 ay önce ayrıldığım ama hala tam olarak unutamadığım insanı rüyamda gördüm ve bu sabah her sabahkinden çok çok daha farklı uyandım. Rüya şu şekildi. Bir restaurant'ta bi kız ile oturuyorum ama o o değil yani herşeyi aynı tipi,saç rengi,surat biçimi herşeyi ile o, aynısı kopyası yani sonra ben nerelisin diye soruyorum aynı onun memleketini söylüyor falan ama onun olduğunu kabullenemiyorum o değil diyorum.hatta ona diyorum ki benim eski çıktığım insanda orda oturuyordu ismi şuydu falan diyorum. aptal bir rüya umarım tekrar etmez bu tip rüyalar.ilk defa oldu.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 havalar kötü insanı hüzün kaplıyor ondandır.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 popon açik kilmistir banasa sik sik oluyo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynı olay banada olmuştu =) o günüm berbat ötesi geçmişti ıyyh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 NERELİSİN Mİ?! lol! katılıorum biyerin açıkta kalmış[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu ne demek oluyor ? bir onla bi bunla çıkmayacaksın :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 efe yatmadan önce çavuşu tokatla. baaakk neler görcen rüyanda senin kıçın açık kalmış ondandır...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Xharloan, 08 Şubat 2005 17:34 tarihinde demiş ki: bu ne demek oluyor ? bir onla bi bunla çıkmayacaksın :) bi onla bi bunla ne demek oluyor biraz aç bakalım. ilk çıktığım insan'dı o ? ha ayrıca 8-10 yaş şıpsevdilerini saymazsak kendimi bildim bileli 1 insan ile çıktım.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 -Nerelisin -Konya -İçinden mi? -Avşar -Aaa benim eski çıktıgımda Avşar'lıydı. -Öldümü? -Yo yaşıyor. -Niye Avşarlıydı dedin?Avşarlı diceksin. -Pöff eski çıktıgımda böyle konuşurdu -ÇAT -Sen o olamazsın -ÇUT -BÖHÜHÜH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi süre böyle olur sonra umarım geçer ben unutamadım geri döndüm =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 onu unutamamışsın bence,o da evet derse tekrar bir araya gelin( mutlu olcaksanız:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben oldum, oluyorumda arada ufak tefek şeyler çıksada dön ya valla =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: fiona, 08 Şubat 2005 19:23 tarihinde demiş ki: onu unutamamışsın bence,o da evet derse tekrar bir araya gelin( mutlu olcaksanız:) geri dönmek gibi bir şey kesinlikle olamaz. zamanında tabir-i caiz ise yalvarmıştım. kesinlikle yok geri dönmek gibi bir olay.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 burcun ne mavi?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ayrıca uncla ve fiona lütfen böyle şeyler yazmayalım ben rüya'mı paylaştım geri dönmek gibi bir olay yok.Bana yaramıyor bu tür tavsiyeler daha da kötü oluyorum. http://forum.paticik.com/view.php?id=92231[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Başak.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu kadar kararlı olduğunu bilmiyodum bilsem dön demezdim yani sorry =)[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 08 Şubat 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 keşke ,senin ikizin var mı ,die sorsaydın . herşey açıklığa kavuşurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 K.cin acık kalmıs =) Takmıyacaksın hayatını yasacaksın .[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar