Kincal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bilgisayarcıdan aldıgım hl2 cd si içinde css çıktı; 730 mb.Oyun dosyalarında problem yada eksik olduğunu sanmıyorum ama galiba sadece exe dosyası eksik (eğer varsa). Yoksa eskiden olduğu gibi hl.exe -game cstrike gibi bi komutlamı çalışıyor. Bi el atsanız rica edicem :)[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hl açıp game mode değiştirmeyi dene istersen.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bende mod die bişey yok ki. New game load game options friends ve quit var.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 steam üzerinden açıp çalıştırmayı denersen sorun çıkcağını sanmıyorum eskisi gibi Won sistemi olmadığından direk normal şekilde açılmadığını duymuştum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar