dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 selam.. ya elf lerin warcraft3 tede huntressların elinde olan ve wow dada guardlarin elinde olan 3 bıçaklı güzel bi silahları var.. bu silahı oyuncular kullanamıyomu? kullanıyosa nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahhhhhhh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bulamıyomu[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 harbi ya throwing olarak kullansak süfer olur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://www.thottbot.com/?i=7272 şöyle birşey var da görünüşü böylemidir bilemem.[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 asıl ilidianın elindeki silah olcak o zamn sne gor bak neler oluo[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hahaha abi adam direk oyuna d-day world deki karakterleri yaratmaya girmiş illidan yapmışken bir tyrande yap hunterda millet hero görsün al bide paladin ören sword skilini bide koy adını admiral proudmoore oo soram gitsin hahaha ezikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ne alaka ??? adam sadece silahları söylemiş ayrıca olsa çok da güzel olur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aa cıdden walla cekıs fırlatma yere vurma sısme gıbı sıkıl olsa galıba herkes onu ıster kasmayıı. nede olsa sısınce buyu ıslemıyoocekıc ten de kacamıyolar oo oo daha ne ıstıyım[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 d-day world geç, warcraft 3'teki genel karakterler bunlar. şöyle bir skill var: http://www.thottbot.com/?k=116 hunterlarda gördüm bir de bahsedilen silver star alırsın atar durursun herhalde farklı tipleri de vardır thottbot'ta yazmayan ama asıl ben blood mages'ın silahlarına hastayım :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben de hep Cairne Bloodhoof'un elinde olan tabiri caizse "AĞAÇ KÜTÜĞÜ" nü aradım aradım bulamadım.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/hunter.html Burada nightelf hunterın elindeki silaha dikkatini çekerim :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar