Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elf Silahları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam.. ya elf lerin warcraft3 tede huntressların elinde olan ve wow dada guardlarin elinde olan 3 bıçaklı güzel bi silahları var.. bu silahı oyuncular kullanamıyomu? kullanıyosa nerden bulabilirim?
Mesaj tarihi:
harbi ya throwing olarak kullansak süfer olur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
http://www.thottbot.com/?i=7272
şöyle birşey var da görünüşü böylemidir bilemem.[signature][hline]Bob Kelso.10 inches.
It's like a baguette.
Mesaj tarihi:
hahaha abi adam direk oyuna d-day world deki karakterleri yaratmaya girmiş illidan yapmışken bir tyrande yap hunterda millet hero görsün al bide paladin ören sword skilini bide koy adını admiral proudmoore oo soram gitsin hahaha ezikler
Mesaj tarihi:
ne alaka ??? adam sadece silahları söylemiş ayrıca olsa çok da güzel olur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
aa cıdden walla cekıs fırlatma yere vurma sısme gıbı sıkıl olsa galıba herkes onu ıster kasmayıı.
nede olsa sısınce buyu ıslemıyoocekıc ten de kacamıyolar oo oo daha ne ıstıyım[signature][hline]Power of Turks
Mesaj tarihi:
d-day world geç, warcraft 3'teki genel karakterler bunlar.

şöyle bir skill var:
http://www.thottbot.com/?k=116 hunterlarda gördüm
bir de bahsedilen silver star alırsın atar durursun
herhalde farklı tipleri de vardır thottbot'ta yazmayan

ama asıl ben blood mages'ın silahlarına hastayım :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ben de hep Cairne Bloodhoof'un elinde olan tabiri caizse "AĞAÇ KÜTÜĞÜ" nü aradım aradım bulamadım.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
  • Yeni Oluştur...