Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni benim için terketmek istiyor! OFF!!

Duruncu

Öne çıkan mesajlar

said:
BombaciMulayim, 31 Ocak 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
bana mı dedin onu yahu?
ben o anlamda demememiştim. postmodern türk filmi gibi olmuş da hikayesi, o açıdan yaklaşmıştım ben olaya. yoksa doğruluğunu, sahteliğini yargılamadım .

Gözlerim yaşardı... >>> Al sana Türk filmi :P
Arkadaşımız bir çözüm bulmak için yazmış... Olayı Türk filmlerine benzeterek pek yardımcı olamayız... Konusunda arkadaşımız zaten bir çözüm aradığını belirtmiş, biz gelip alakasız şeylerle burayı doldurursak olmaz ki patiler. :)[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir hikaye vardı nette. Bir erkek karısının ilgisini tekrar kazanmak için onunla başka bir nickle chat yapıyordu. Sonra onu tavlıyordu ardından da onunla buluşup tekrar geri kazanıyordu. Bu son fazla pembe şekilde bitmiş ama senin yerinde olsam seni aldatabilen bir kişi ile birlikte olmam. Kimle aldatmış fark eder mi bilmem sana göre?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 31 Ocak 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
Entrikayı yapan kim ama oyle bi sorun da var ;)

:) Güzel bir noktaya deyinmişsin... Fordcus arkaşımıza entrikacı demiş ama kız arkadaşının arkasından gizlice internetten başka bir kızla flört eden erkek arkadaşına birşey söylememiş. Bu erkekleri n'apmalı kaynar kazana atmalı, yandım anam dedikçe altına odun atmalı... :D :lol:[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bu çocuk gerçekten internetle ilgilenen biriyse yakında bu topici görür sana bişey bırakmaz :D

madem netteki senden hoşlanıyor ozaman netteki senle söyle gerçek seni daha çok anlamaya çalışsın ikna et buna
ha olmadı hala devam ediyorsa uygun bir zamanda patlat bombayı çocuk ölene akdar aynı şokta yaşasın sen yeni limanlara açıl :D
biliyorum zor bişey ama er yada geç herkes ayrılır(karı kocalar bile,annem babam şu an evli değil sanki ev arkadaşı modunda)
Sosyal ağlarda paylaş

seneye ehliyet alcam hala bir tane k1z arkadasim olmadi duruncu bak özel msj dan sevgilinin adresini ver gidiyim bir guzel dayak atayim anlasin bir sevgilinin omasinin önemini o zaman iliskiniz düzelir[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

Topic i ilk okuduğumda yüzünde felen büyük 1 ben var o yüzden terketmek istio sandim :)
Şimdi konuya geliyim bence hata yapmişsin yani benim kiz arkim böyle 1şeyi bana yapsa affetmem. Bence zaman geçirmeden git olnalari anlat neden böyle yaptiğini anlat belki anlar. Başarilar ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 31 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Topic i ilk okuduğumda yüzünde felen büyük 1 ben var o yüzden terketmek istio sandim :)
Şimdi konuya geliyim bence hata yapmişsin yani benim kiz arkim böyle 1şeyi bana yapsa affetmem. Bence zaman geçirmeden git olnalari anlat neden böyle yaptiğini anlat belki anlar. Başarilar ;)

xhauxhuaxa[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 31 Ocak 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence olayi türk filmine cevir.
netteki sen,ona bi bulusma yeri ve zamani ver.bulusmak icin heyecanlanmis gibi davran nette.normal hayatta da ayni oldugun gibi davran.
sonra bulus.bulusmaya giderken bi $apka falan tak yüzün gizlensin.sonra bu heyecanli heyecanli geldiginde birden kafandakini çikar.
cok $ok olur =)
tabi o andan sonra onun tavrina gore ya o deveyi güt,ya da o diyardan git[signature][hline]pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
I am the best fcuk the rest =)
Sosyal ağlarda paylaş

butun sayfaları okumadım ama eğer soylersen bence iki şey olabilir.
1. cisi buyuk bir yıkıma uğrar uzun bir sure kendine gelemez.
2. ise sana karşı aşırı bir tepki gösterir.
bence olabilecekler bunlar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

olaya son sayfadan giricem. ve farklı bi açıdan bakıcam

çocuk *sen olmayan* seni seviyor. peki neden? acaba *sevgilin olmayan* adamla konuşurken daha rahattın , daha *sen*dinde ondan?

bence söyleme hiçbişey.amaa kendini *kendine* benzet. bu sırada *sen olmayan* seni hafif geri çek.

herşey düzelir umut ediyorum[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Sosyal ağlarda paylaş

Closer diye bir film var izlemenizi tavsiye ediyorum kadın erkek ilişkilerini çok iyi el almış ve analiz etmiş. bence mutlaka izleyin.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi aldatma felan denilmiş. Oncelikle arkadasimizin yazdiklarina bakarsak oyle bir durum yok. Yani aldatma anlayısınız sizin disinizda hem cinsinizden biriyle chatlesmek mesajlasmak aldatmak midir ?
Bence hayir. Olamazda.
Sonra ilişkiniz hakkinda bir kac yoruma gideyim. Sana acilamadigini soyluyorsun ben olsam bende acilamam kim sevgilisine acilmak ister ki ? Oyle bir sirri ona vermem. Kattiyyen. Buyuk olasilikla bu yuzden cekiniyordur. Bence onun sana anlattigina benzer ( netten anlattiklari ) bir seyler anlat senin yasadiklarindan olsun git cok kotuyum de boyle boyle oluyo de de ki oda senin soylediklerinden yuz bulup sana bişiler anlatsin karsindakine bir seyler anlatmanin en kolay yolu onun anlatacagina yakin seyleri ona anlatmaktir o zaman cekincesi kalmaz işte. Denedim biliyorum sevgilimin beni aldattigini dusunuyordum ona gecen gun bir dogum gunu partisinde bir ark.imla birlikte oldugumu soyledim oda bana kankasiyla birlikte oldugunu soyledi hadi gorusuruz anam dedim. Yani yaklasimini degistir ona karsi, Daha erken sakin nettekinin sen oldugunu belli etme...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...