Rahan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Almanya'da sokak karnavalları sezonu açıldı... Mainz'daki geçit töreninde bir Türkiye maketine de yer verildi... aha haberin linki de bu http://www.nethaber.com.tr/?h=5815 nedir bu ya nediiir öfff.. hayır anlamadığım, müzakereler devam ediyor, ab ye gireceksek bile daha en az 15 sene var.. müzakerelerin de ucu açık daha ne ya anlamıyorum ben bu insanları.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 anlamistir anlamistir .... birde niye fes var adamın basında biz fesle mi dolasiyoruz??!!? hadi fesi birak birde ayaginda takunyalar var ... [signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" [Bu mesaj KarafatmaMan tarafından 08 Şubat 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Adamlar bizi hala fesle biliyorda ondan[signature][hline]Aile fotoğrafı. Boy fotoğrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hehe hem adamlara acıyorum hem bize[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Cyan_Bloodbane, 08 Şubat 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Adamlar bizi hala fesle biliyorda ondan bari almanyadakiler bilmesin abi kac bin tane turk yasiyor orda onlarda fesli takunyali degildir herhalde[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ahah evet bende acıyorum.. 2 tarafada şu hale bak ya[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sirf gumruk birligi yuzunden 50-60 milyar dolar kaybettik daha simdiden AB'ye, bir de adamlar sanki biz onlarin sutunu sagiyomusuz gibi gostermiyor mu. Esas inek biziz burada. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 08 Şubat 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ehehehe! Neyse canım, fesmiş felan, ne de olsa eskiden takmışız fes mes... Onlar da memesini sündürdüümüz mavi bir inek olmuşlar... Kendilerine baksınlar.. Hıh! :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_suki_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Birlik onların ya.. Ama bizim 80 milyona yaklaşık bir nufüsumuzun olduunu unutuolar. o takunya ve fesi bişi yaparız biz[signature][hline]-Ufo gören masum ahu -hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ulan parası olcaktı türkiyenin...[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben başka türlü düşünüyorum forgiver. Bunlar bizi soykırımcı biliyor/yapıyor/zannediyor ya, Fatih Kanuni falan gerçekten ele geçirdikleri topraklardaki insanları kesselerdi o zaman görürdüm bunları ben havlayabilecekler miydi böyle[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Biz fesle,takunyayla dolaşmıyoruz ki şizofren bunlar hrlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Adamlar istemio Türkiye'yi... Türkiye'nin ab ye giriş olayıyla ilgili bi kaç tane fıkra var ztn... Ztn adamlar bi dolu engel çıkartıo yok şunu halledin yok bunu halledin.. Oyalıolar bizde oyuncak oluorus[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 geçen günün gazetesini okudum da nbc kanalında yayınlanan bir dizide türk bir kız zina yaptığı için kafasıı kesilmekle cezalandırılıyormuş da amerikan'lar kurtarıyormuş kızı... böyle saçma sapan şeylerle biliyor onlar bizi.. biz onların bir çoğu için acayip kişileriz hala.. hatta daha belirgin bir örnek ceki çen(bilmiyorum yazılışını)'in istanbul'daki filminde yolda bir iki tane türk kadın görüldü onların da %90'ı çarşaflıydı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yaa eurovision u kazandık ülkemizi modern bi ülke olarak tanıtıyoruz turistler geliyo filan hala nası anlamıyolar modern bi ülke olduğumuzu yaa[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ama çarşaflılarda yok diemezsiniz... Tamam belki çok az insan var Türkiyede öle olan ama sonuçta var.. Ben ankarada oturuorum ve merkezinde çok rastladım ölelerine... Hatta son seçimlerden soora sayıları baya bi arttı... Btn bunlara engel olanda yok herkes insanın hür iradesidir dio ama gel gör ki Türkiye btn bunlar yüzünden yannış tanınıo belki...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Cthulhu_, 08 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki: geçen günün gazetesini okudum da nbc kanalında yayınlanan bir dizide türk bir kız zina yaptığı için kafasıı kesilmekle cezalandırılıyormuş da amerikan'lar kurtarıyormuş kızı... .. Amerika'da oturuyorum, verdigin bu bilgi dogru. Dizinin adi 'west wing'. Bu tip dizilerle falan kamuoyunda bazi milletleri kotu insanlar olarak tanitiyorlar, ilerde savas cikarsa amerikan halki fazla ses cikartmasin diye. Aynisini araplara yaptilar yillardir. Cunku burada haberlerde disardan pek haber gorulmez, dunyayi sadece filmlerden, dizilerden tanir cogu.Ayrica gecen hafta afganistan'da gorevli amerikali bir general 'bazi insanlari vurmanin ne kadar zevkli oldugunu, cunku bunlarin insanliklarini zaten kaybetmis' olduklarini soyledi. komplo teorisi falan degil, hepsi bilincli ve sistematik calismalar. Toplumda korku yaratiyorlar, sonra insanlari yonetmeleri kolay oluyor. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 08 Şubat 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya walla o müzakerelerin ucu açıldığı gün bbc de dinnedm canlı bağlantı yaptılar.Türkiyeyle ilgili önemli bi gelişme yok dedi spiker Türkiye nin gelişmekte olduğunu söylemişler ancak yapması gereken biçok yenilik olduğunu söylemişler..Sanki Aydın Doan medyası yine teayyeap i şişirme amaçlı olayı abartmış gbi gelio.Hem şartlı müzakere fln diolar hikæ annatıolar gbi yine..Üstelik bi değişiklik de yok elle tutulur herkes ve herşey eski müzakerelerden sonra olduğu gibi.. NOT:İlk sayfadaki resmin burnuna bakın ineyin memesi kdr :P [Bu mesaj gokkkan tarafından 08 Şubat 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya bide şöyle bişi var.. Müzakereler başladıktan soora Türkiye 15 yıl kasıcak.. 15 yıl soora ülkeler referanduma gidicek ve Türkiye isteniyo mu istenmiyo mu sorulcak... (bildiğim kadarıyla) Fransa istemiyo, İtalya istemiyo,... Ki Ermeni sorunu kıbrıs sorunu var ortada...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İşallah giremeyiz abye...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Slat, 08 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki: İşallah giremeyiz abye... Bencede...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 AvB ciler toplanmış :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 muzakerei falan sallayın adamlar bizi hala fesli ciziyo[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bazı şeyler çok çok net ve bunlardan biri de adamların bizi aralarında istemedikleri. Her türlü politikayla ilgili dergide AB haritalarında Türkiye üzerinde bir ???? görürsünüz. Biz hala kendimizi kandırmaya devam edelim geçici " istikrarlı ülke " tabloları çizelim. İşte dolar düşüyor enflasyon tek hanede diye kendimizi kandıralım. Hanyayı konyayı anlayınca TL yine 6 sıfır atılacak seaviyeye gelmezse iyidir. Ha bu arada, zamanında AB bizi davet ettiğinde " Bizi AB'nin manavı mı yapacaksınız" diyen zihniyetlere Yeni Zelandalıların o muhteşem danslarını yapmak istiyorum (a.k.a kafam girsin)[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tam bir rezalet. bu olay sanıyorum almanya'da olmuş. şapkada almanca yazılı. almanlara uyuz olurum zaten..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar