benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 tercihleri yaptım bakalım.en sona da erzurum'u yazdım.gelirse bakarız artık, yaşayamazsak bırakırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Bir veteriner'in erzurum drami vardi ya pati'de. Adam zorunlu gorev olarak erzurum'a tayini cikiyor. Kiralayacak ev bulamisti bekar oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 o kadar da değildir ya merkezde, bir sürü öğrenci var şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 yarışma için 3-4 günlüğüne gitmiştim güzele benziyordu şehir, bi de yeşil kahve standı vardı izmirde görmemiştim yeşil kahve satan cafelerde falan o zaman gerçi şimdi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Memleketim abi, laf söyletmem. Eğitim tugayı ve üniversite kampüslerinden sonra çok gelişti şehir. Pastırması denildiği gibi çok güzel, biz İstanbul'a kargo ile sipariş veriyoruz ofisten topluca. Etli ekmeği süper, Konya'nınki gibi lahmacun/pide bozması diil, çiğ börek gibi kapalı, yarım ay şeklinde. Onun dışında standart anadolu şehri tabi. Ama bol yeşillik ve temiz hava. Karadeniz sahilindeki ilçeleri de güzel. İstanbul'a 500km en kötü atlar gelirsin nolcak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yukarda biri demiş ya nerde ortamın varsa orası güzel diye hakikaten öyle. Ankara hariç ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 kastamonu dedik ama kayseri'ye atandım.var mı kayseri'yi bilen, nerden ev tutmak lazım.talas'da tutsam, ulaşım rahat olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 uu bebeyim seni evire cevire yolacaklar.. yillik kira dolar ustunden pesin mesela..kayseride fix..2 3 ay depozit de genel uygulama.. gorev yeri neresi ona bak oradan gecen vesaitler bir guzergah uzerindedir -dolmus vs ona gore o guzergahta 1-2 sokak arkalardan taramaya basla..cadde ustu kazik olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 dana22 said: yillik kira dolar ustunden pesin mesela..kayseride fix..2 3 ay depozit de genel uygulama.. ohahah o neymiş lan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Talas nispeten uzak merkeze. İşyerin merkezdeyse belki sıkıntı olabilir. Gerçi mesafeler Ankara, İstanbul gibi uzun değil araba varsa gidip gelinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 calimero said: ohahah o neymiş lan? sdf boyali esek de var alirsan ..diyollar..das ist gayseri.. malum bizim meslekte gezmek adettendir.-durup dururken kendinizi izmirden sonra sirnakta bulmaniz sadece sansla degerlendirilir..gidenler soylemisti ..bademciginizi aliyorlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar