The_Cure Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tavsiye ettiğiniz server varmı türk yapancı farketmez ama türk olursa iyi olur
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 level sistemsiz olursa söyleyim ama kızma lutfen ben level sistemli istiorum diye belki hosuna gider server www.wonder-uo.net var ph si acik 100 de 100 tum skill lerin delay ları 0 deneyebilirsin
The_Cure Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 serverde sorun var sanırım kaç saattir kapalı
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sphere 56b'de kendi level ve experience sistemi olucak.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Des Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Valla bende ırk ve level sistemi olan server arıyorum bayadır ama bulamadım.Cloxinia UO shardı kapandığından beri yok başka bi tane. Kimse uğraşmıyor böyle şeylerle herkes birbirini taklit ediyor farklı bişe yapan yok. Oyunu bıraktım ama bulursam böyle bi server dönerim. Bu Cloxinia yöneticileri olurda scrptleri verirse birilerine oda olur.
Neron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: thelegbra, 08 Şubat 2005 02:53 tarihinde demiş ki: sphere 56b'de kendi level ve experience sistemi olucak. işallah güzel birşey yaparlar.[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me
Des Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bütün gün server aradım yok gibi bişey.. en azından türk serverı yok.İllada run uo olacak yani
Öne çıkan mesajlar