Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Webhosting Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Patiler,ben free hostingden bıkmış olarak paralı hostinge geçmeyi planlıyorum.Ama hangisini kullansam karar veremedim.Yerli mi yabancı mı?Hangisinin fiyatı daha uygun olur?Benim kesinlikle aradığım tek şart MySql desteği olması.Vede bandwidthin yüksek olması.Yaklaşık aylık 10$ 15$ gibi birşey verebilirim..Tavsiyeniz var mı?[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Mesaj tarihi:
sadecehosting tavsiye ederim gerçekten güzel hemde ilk php 5 destekleyen sunucu diyebiliriz.
paket fiyatları ise gerçekten çok iyi mesela aylık 6$ olan var tam senlik ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
yalnız inceledimde www.profocio.net gerçekten iyiymiş sadecehosting demiştimde vazgeçtim :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
hosting diye geriye dönük arama yaparsan, paticikdeki profocio egemenliğini görebilirsin :)
20 ye yakın paticik kullanıcısı profocio kullanıyor ve sanırım tamamı memnunlar...

konuyla ilgili herhangi bir soru/bilgi talebin olursa, özel mesaj ile bana iletebilirsin.[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 22 Ocak 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
ZestHost

5 GB alan, 50 GB trafik, sinirsiz mysql/pop3/subdomain vs, ayda 8$.

Tanıyanınız, kullanmış olanınız var mı? Sanmaktayım ki çok kral şekilde oversell yapmakta amcalar.

[Bu mesaj Zopik tarafından 22 Ocak 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
www.websayfa.com uda öneririm.

www.dev100.com
www.wapla.net
www.hosmubosmu.com

adamların referanslarından bazıları bunlar, iyi iş yapıyorlar. ;)[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b]
ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla
(insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp)

[Bu mesaj FeAnDoR tarafından 22 Ocak 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hostcini.com ben de bunu tavsiye edeyim.

benim kullanacağım hosting sunucusu kesinlikle türkiyede olmalı bu benim için çok önemli, ziyaretçiler için de tabii.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lunarpages sayesinde geçen sene bir müşteri kazanmıştım. host alan kişi hiç memnun değildi ordan. kötü hizmet vermeye devam etmelerini içtenlikle umuyorum :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 22 Ocak 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio, 22 Ocak 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
ZestHost

5 GB alan, 50 GB trafik, sinirsiz mysql/pop3/subdomain vs, ayda 8$.
Tanıyanınız, kullanmış olanınız var mı?
Pardon gormemisim soruyu.. Ben iki domaini ayri ayri host ettiriyorum orada, 2-3 ay once yarim gunluk br kesinti disinda bir terslik olmadi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
  • Yeni Oluştur...