topsakallihitler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 format atarken bir moronluk yapıp yarıda kesim. şimdi tekrar yükleme ekranını açamıyorum. her seferinde windows kurulurken hata oluştu uyarısı veriyor ve tekrar başlatıyor. tekrar başlatma sonucunda aynı hatayla karşılaşıyorum. anlayan biri yardımcı olabilir mi? teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 LiveUSB ile gir, diski komple sil, sonra bir check et, sonra Windows'unu yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
topsakallihitler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
topsakallihitler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 biosta uefi rebootunda priority olarak flaş belleği görmüyormuş. onu düzelttim, şimdi kurulum ekranını açabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar