vesmor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 EasyUO ilk kez kullaniyorum damage alinca bandaj atma poision alinca cure potion icme scriptleri vs vs elinde olan varsa bana ulastirabilirmi tesekkurler[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
vesmor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Razor vs vsde olur[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
jonq Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Saldırı olarak nitelendirme meraktan soruyorum. Butun bunları programlar yapacaksa bu oyunda siz ne yapıyorsunuz koşuyormusunuz sadece :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 onuda Always run ile çözüyorlar tek yaptıkları mouse kullanabilmek.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
Lower Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 her şey item için her şey item için. =) Sloglanlarıda bu.
Öne çıkan mesajlar