Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAMI YEN YIKILIIYOOOOOOOOO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gaziantepten macindan sonra buldozerler girecekmis
eski acik yikilacakmis yerine 12 binlik koyulacakmis stad kapasitesi olacakmis 32bin heheyytt be[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Mesaj tarihi:
Seyrantepe yalan mı oldu?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
10 sene içinde biterse ne mutlu![signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
zaten yönetimimiz eski açığı biraz daha o şekilde bıraksa kendiliğinden yıkılacak ya, neyse. sonunda birşeyler yapmaya başlıyorlar. hadi hayırlısı..
Mesaj tarihi:
Bende atmosfer yıkıyo falan zannetim ama :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
ali samiyen stadının yenilenmesinden çok galatasaray külübünün stadını yenilenmei gerekmekte. eskidennasıldı bilmiyorum anca şu an için ali sami yen stadının bulunduğu yer , stadın mevcut kapasitesi ile bile şehir yaşantısına çok sorun çıkartıyor.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 10

Mesaj tarihi:
görürsünüz Bencede seyrantepede bi b.kluk cıkacak ama ali sami yen'i baştan yapacaklar gibime geliyor[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Mesaj tarihi:
said:
insight, 04 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Bende atmosfer yıkıyo falan zannetim ama :D

aynen yaa yeniliyolar yaa dedim ....ne oluyo..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
tuttuğum takım diye demiyorum, gs bu güne kadar masa
başında lige damgasını vuran ne yaptı allah aşkına....

transferlerden bahsetmiyorum kredi,stad falan...
Mesaj tarihi:
Eski açık yıkılacakmış bu iş Fenerbahçelilere bırakılsın.İsteyen Fenerbahçe taraftarına yüklüce bir ücret karşılıgı çekiç verilsin, dileyen diledigi kadar parçayı koparsın.Hem yıkım işi bedavaya gelir hem klübün kasasına olağanüstü para girer.Yanlız tabii çok sıkı önlem alınmalı.Fenerbahçeliler yoğun ilgi gösterip parası neyse veririz diyerek stadın tamamını da yıkmak isteyebilirler. :D[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Mesaj tarihi:
yıkılsın tabi...(kaçak yapıların yıkılmasından yanayızdır daima :lol: )[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 04 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
bizim sami yen'imiz her türlü kral.

Saraçoğlu satadının yanında hemen kediye dönüşüverio ama...:) Ehehehe

Eee ne de olsa bizim ki 55 bin kişilik...:D[signature][hline]James HETFIELD...
Mesaj tarihi:
said:
crimS0n, 05 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
saraçoğlu 55bin kişilk diiiiiiil

dogru diyosun 55bin kişi bi başladımı tezahurata 100 bin kişi gibi oluyor...[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Mesaj tarihi:
sanırım 42bin kişilik oturma kapasitesi war ama açık tribünlerde 1 koltuğa 2kişi oturunca doğal olarak 55bin kişi oluyor :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
FC Barcelona
Şampiyon Fenerbahçe
  • Yeni Oluştur...