Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 gaziantepten macindan sonra buldozerler girecekmis eski acik yikilacakmis yerine 12 binlik koyulacakmis stad kapasitesi olacakmis 32bin heheyytt be[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Seyrantepe yalan mı oldu?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
wook Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 10 sene içinde biterse ne mutlu![signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara
Logan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 zaten yönetimimiz eski açığı biraz daha o şekilde bıraksa kendiliğinden yıkılacak ya, neyse. sonunda birşeyler yapmaya başlıyorlar. hadi hayırlısı..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bizim sami yen'imiz her türlü kral.[signature][hline]jan d.
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bende atmosfer yıkıyo falan zannetim ama :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ali samiyen stadının yenilenmesinden çok galatasaray külübünün stadını yenilenmei gerekmekte. eskidennasıldı bilmiyorum anca şu an için ali sami yen stadının bulunduğu yer , stadın mevcut kapasitesi ile bile şehir yaşantısına çok sorun çıkartıyor.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 10
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: insight, 04 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Bende atmosfer yıkıyo falan zannetim ama :D lol bende öyle sandım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
sahinKa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 gömü mü bulmus lol bunlar piyango biletimi almıs yoksa canaydın.inanmayın fason cıkar gene
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 her sene bir parçasını yenilesek. seyrantepe yalan olur heh. 10 sene sonra özhan canaydın çıkıp, sadece eski açık kaldı orayıda yıkıp yenilersek, alın size yeni stat.[signature][hline]Deli333
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dozere gerek yok 2 torpil bi maytap at yıkılır[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
sahinKa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 10 sene daha ozhan canaydın mı valla acırım gs li kardeslerime 10 sene daha yalan dolan olmaz olamaz olmamalı
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 görürsünüz Bencede seyrantepede bi b.kluk cıkacak ama ali sami yen'i baştan yapacaklar gibime geliyor[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: insight, 04 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Bende atmosfer yıkıyo falan zannetim ama :D aynen yaa yeniliyolar yaa dedim ....ne oluyo..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tuttuğum takım diye demiyorum, gs bu güne kadar masa başında lige damgasını vuran ne yaptı allah aşkına.... transferlerden bahsetmiyorum kredi,stad falan...
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Eski açık yıkılacakmış bu iş Fenerbahçelilere bırakılsın.İsteyen Fenerbahçe taraftarına yüklüce bir ücret karşılıgı çekiç verilsin, dileyen diledigi kadar parçayı koparsın.Hem yıkım işi bedavaya gelir hem klübün kasasına olağanüstü para girer.Yanlız tabii çok sıkı önlem alınmalı.Fenerbahçeliler yoğun ilgi gösterip parası neyse veririz diyerek stadın tamamını da yıkmak isteyebilirler. :D[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 espriyle karisik bisi soracam tamam yıksınlarda yapamazlarsa ne olacak ;) Benim ciddi şüphelerim var o konuda eheh
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Toptan yıksalar şu ali samiyeni ya... Her mercidiyeköyden geçtiğimde görüntü kirliliği yapıyor :D[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 lol bi gs olarak yorumları çok beğendim bıravo[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yıkılsın tabi...(kaçak yapıların yıkılmasından yanayızdır daima :lol: )[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: uncla, 04 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki: bizim sami yen'imiz her türlü kral. Saraçoğlu satadının yanında hemen kediye dönüşüverio ama...:) Ehehehe Eee ne de olsa bizim ki 55 bin kişilik...:D[signature][hline]James HETFIELD...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 OHA FALAN OLUYORUM YAANEEEE!!!!!!!!!!![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 saraçoğlu 55bin kişilk diiiiiiil[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: crimS0n, 05 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: saraçoğlu 55bin kişilk diiiiiiil dogru diyosun 55bin kişi bi başladımı tezahurata 100 bin kişi gibi oluyor...[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sanırım 42bin kişilik oturma kapasitesi war ama açık tribünlerde 1 koltuğa 2kişi oturunca doğal olarak 55bin kişi oluyor :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe
Öne çıkan mesajlar