Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Day of Judgement" Resimler

OffChu

Öne çıkan mesajlar

Daha gece yeni başlıyor! Biraz önce Astranaara girdik öbür kapıdan çıktık ama nedayak yedik sormayın bayada Alliance geldi ama tutunamadılar sürüydük.. Efendime söyleyeyim Alliancelar Astranaara çok kolay girilior diye zırlayınca Blizz çözüm getirmiş bu işe artık hiçkimse giremiyor kolay kolay çünkü 4 er 5 er spawn oluyorlar saldırı anında. Az önce 100-120 tane astranaar sentinel vardı ortalıkta, SSleri akşama..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 07 Şubat 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
Daha gece yeni başlıyor! Biraz önce Astranaara girdik öbür kapıdan çıktık ama nedayak yedik sormayın bayada Alliance geldi ama tutunamadılar sürüydük.. Efendime söyleyeyim Alliancelar Astranaara çok kolay girilior diye zırlayınca Blizz çözüm getirmiş bu işe artık hiçkimse giremiyor kolay kolay çünkü 4 er 5 er spawn oluyorlar saldırı anında. Az önce 100-120 tane astranaar sentinel vardı ortalıkta, SSleri akşama..

Evet astranar ole olmus gecen basmıstık baya bı sentınel kestık 30-40 belkı daha fazladır ama cok cabuk spawn oluyo ve oldumu dırek 10 ar 15 er gelıyolar[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected]
Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin için çalıştım ve tüm homeland'leri gezdim. :)
işte ss'ler.

ilk olarak Darnassus'daydım. 1 Dread Lord ve 4 Fel Lash(ya da böyle birşey) vardı.

Yine Darnassus.

Bu sefer Ironforge'dayım. Devasa bir Dread Lord, 200 civarı kişi indirmeye çalışıyor.

Yine Ironforge..

Son olarak Stormwind, iki Dread Lord ve bir çok Lesser Infernal vardı.

Ve böylelikle Day of Judgment ve Final Beta son bulmuş oldu. :) Retail'de görüşmek üzere.

Sosyal ağlarda paylaş

Hehe bizim serverda (pvp 23) lvl 26 dan yüksek adam çok az olduğundan bol bol reskill yedik(lvl 21 rogue karakter var).En son tam deamon başka birine dalarken sprint açtım,booty bay'e gittim ordan kalimdora geçip Astanaar-Barrens da büyük bir savaşa katıldım oldukça zevkliydi :D.En son pvp yaptığımız alana infernal ve felhunter saldılar dağıldık o ara :D.Sonra işte herkes ortada toplandı dans etmeye filan başladı.Güzel bir şekilde bitti :D.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...