Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devamları gelecekmi?

Odune

Öne çıkan mesajlar

merak ediyorum bazı seyrettiğim animeler öylebir yerde bitiyorki sonrasında mangadan takip etmek gerekiyor. sonrasında netten arattığımda da karşıma japonca içerikli sitelr geliyor. (hoş detaylı bir araştırma yapmış değilim) hani birazda genel bir başlık olsun diye yaptım.
merak ettiğim benim bir kaç anime var mesela.
Bersek
Elfen Lied
Twelve Kingdoms[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

bersek 2 senedir manga olarak çıkıyor diye biliyorum
Twelve kingdoms zaten 63 bölüm olacaktı yaar hastalanınca ertelendi OVA lar ile tamamlanacak deniyor
Elfen lied mangasını görmüştüm ama bence orada kalıyordur.
Zaten animelerin kesin sonu yoktur. film gibi değildir yani birşeyi başarmak için yapılmaz karakterlerin gelecekleri açıktır. Böylece anime bitince hayallerimizde onları yaşatabişlirz...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

utandım şimdi dediklerinden sonra o kadar anime seyrettim (çok fazla değil ama olsun) anime felsefesini kapamamışım :$[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

elfen lied'de freedy kruger ile rüyasına girdiği çocuk aşık oluyor, öyle bitiyor işte.. :horace:

anime'lerinin sonunun açık bırakılması bir yana, yok manga yetişmedi yok bütçe yetmedi, yok izleyici sayıları düştü gibi nedenler de var, elfen lied'i bilmiyorum ama berserk ve twelve kingdoms için bu nedenlerden bzıları geçerli benim bildiğim.. yani sırf anime felsefesiyle alakalı değil.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama animesi yarım kaldı...
Hikayeyi yazan eleman mı yönetmenimi ne hastalanmış. Ara vermişler ileride seriyi 63 bölüme tamamlayacaklar (animenfo da bakarsan 63 bölüm diye yazıyor) yani seri daha bitmesi ama ne zaman çıkar o bilinmiyor[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...