bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Halı saha Avrupa'da olacak. O biliniyo şu an :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hll be elin oğlu amerikalarda gezsin bakalım bizde burda mal gibi paticik okuyalım :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: kermit_frog, 10 June 2003 12:37 tarihinde demiş ki: hll be elin oğlu amerikalarda gezsin bakalım bizde burda mal gibi paticik okuyalım :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) IIHIHI :D lan reklam die yeni bir konu başlığı açalım anasını satayım yaf annaa biz gidemioz die nispet yapıyolar eheheuheuheu[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 turnuva haftaya başlayacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Prawler, 10 June 2003 12:45 tarihinde demiş ki: turnuva haftaya başlayacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] praw halısaha seçtinmi akşamları maç yabalım loo :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 TS bolumu acın bende geleyım yada TS ile az uyesı olan takım ortaklasa olsun[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Defansinda nickinin icinde "Butcher" kelimesi gecen birinin oldugu takima kar$i oynamak...Aman derim :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bence insanlar ne tarafın kendilerine daha iyi olduğunu söylesinler, ona göre bir halı saha seçilsin. 15 kişi anadoluda 5 kişi avrupada oturuyor ise, boşuna avrupada olmasın ben anadoludayım ve anadoluda olsun diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 gencler bırlıgınden adam varmı varsa bırleselım anadolunun gucunu gosterelım. TS nın onu kapatılamaz![hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya tmm git sen alla alla Geçmiş olsun abene[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sakin la ne oluyo kafa göz yara yara kafa göz kalmadı :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Avrupa yakasinda olsun.Hem Avrupa standartlarinda bir mac olur.. [Boykh igrencim.][hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bir onceki maca gelememistim mazeretim vardi,fizban biliyor. ancak 20 haziran'da yuksek bir olasilik ile bodrum'a gidiyorum,eger ondan once bir tarihte mac olursa oynayabilirim fenerbahce'yide kurtarabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Neyse çoluk çocuk gelmiyo iyi. (Abine geçmiş olsun nükücüm :) ) Praw yaz bakalım son kadroları..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Argoth'ta gelcekmi$.. *! blaQ'i caydirmaya cali$ir..*[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: -Wissy, 10 June 2003 13:03 tarihinde demiş ki: Defansinda nickinin icinde "Butcher" kelimesi gecen birinin oldugu takima kar$i oynamak...Aman derim :)[hline]tHe Original fi$h® Nihoohoha yok korkma öle bi olay deil o butcher gayet nazik bi insanımdır :D[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Fenerbahçe ye ekle benide,uygun bir zamanda yaparsanız gelirim [hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... [Bu mesaj Dely tarafından 10 June 2003 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 once mac tarihi belirlensinde gelip gelemeyecekler oyle belli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 praw beni as takıma yazacan abe .. ben ismimi yazdırdım gs takımı doldu dediler o yüzden yedeğe yazın beni dedim .. benden sora ismini yazdıran karpuz arkım as takımda ne iş ?!?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 jankis'i as takima yazin , hadi bakim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 he bi de ben de anadoluda olsun diyen tayfadanım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ha evet anadolu'da olsun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 16 - 17 - 18 tarihlerinden birinde yapalım sanırım tatil öss fln derken en uygunları bunlar çıkıyo herkese göre. Birini seçin yapalım.. Ben 16 Pzrtesi diyorum sıcağı sıcağına :) 1. Maç:BJK-FB 2. Maç:FB-GS 3. Maç:GS-BJK 45'er dk. yada 1'er saatlikten yaparız maçları. 19:00 başlangıç vuruşunun yapılacağı saat :) Mekan da, Praw görmüştür emlak bankasının tesislerindeki halı saha baya güsel + büyük. Orda oynayabiliriz. Olmassa Beşiktaşda bi yerde fln yaparız, hem merkezi, ama hepiniz deplasman olmuş olursunuz BJK'ye karşı o ayrı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 süre 1'er saat olsun yarım saatlik devrelerden 45 dakika çok az yetmez :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Anadolu da yapılan maçlar var zaten, bu kasıp da oraya gidemeyen şişman paticik tayfası için. Avrupada olcak yani, ama yeri belli değil, herkese neresi uygunsa orası olsun..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar