Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hah Urza oynuyor! BJK şampiyon![hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 beni gs yaz şimdilik ama .. yaz sen[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 GS kadrosu dolduda..Gelemeyecekler cikar bence.Kesin olarak gelicekler di$indakiler yazdirmasinlar adlarini..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 gs yedeklerine yazın then .. gelemeyen olursa yerine diye[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Nukem çoluk çocuk gelmesin be abi. İddaasına oynuycaz rezil etme beşiktaşımızı allahın niyazi'si :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya fener li yokmu yaw?????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Saat gece 3...Ne kadar Fenerli vardir uyumami$?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Şimdi sen bütün Fenerlilere bebe mi demeye çalışıyosun? Delikanlı gibi sööle, çık ortaya "Fenerlilerin hepsi bebedir bu saatte sütlerini içmiş uyuyolardır mışıl mışıl" mı demek istedin? *Polemik yaratıp kaçar...*[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 benide yazın zuahahahhah :) BJK Forever asdasdasdasda[hline]Grandmaster Horse Thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 GS ben...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: behran, 10 June 2003 03:10 tarihinde demiş ki: ya fener li yokmu yaw?????????? var da bu seneden sonra kimse fenerli olduğunu söylemek istemiyo Ehehe[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Defansı zayıf olan bi takım varsa ekleyin benide :D[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben oynarimda bu takımların ısımlerı ne boyle anlamadım ben TS liyim kadesim acin TS futbol takımı oretelım bıseyler:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ahanda fbliler piyasaya çıkmaya başladı :D[hline]Grandmaster Horse Thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Yaz benide bjk ye yanlız haziranın 20 sinden sonra gelemem öss de 16 sında filan dimi 18 indede gelemem :) 17 si filan olursa 18 inde çok yorgun olurum boşver yazma sen :)[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 GS ye 1 yedek daha olsa iyi olur BJK ye ise 1 as 2 yedek lazım FB de 3 adam oldu başvurular devam ediyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Prawler, 10 June 2003 11:31 tarihinde demiş ki: GS ye 1 yedek daha olsa iyi olur BJK ye ise 1 as 2 yedek lazım FB de 3 adam oldu başvurular devam ediyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] praw ben as oynicam ezicem herkesi :D BJK FOREVER[hline]Grandmaster Horse Thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 tamam BJK ye yazdım seni[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Prawler, 10 June 2003 11:39 tarihinde demiş ki: tamam BJK ye yazdım seni[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] saol da şu kadroları bidaha yazsan eheheh :D hepsini görsek takım kim kim demi yane[hline]Grandmaster Horse Thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 BJK --- Prawler (Tatile gitmezsem durumalr karışık) BlaQ Jacabo Nukem Gawain Silthanas GS --- Wish Phantom Mysterio Babacum LvL Sabo Urza Karpuz Yedek ------- Jankis FB --- behran SadButcher Spectetor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 abi fenerliler nie yok ya adamlar orda 3 kişi kalmışlar neyse bende enerji çok gsye karşı oynasınlar bende onlardan olurum :D *! Hiç Durmaz *[hline]Sir Gawain The Green Knight [Bu mesaj Gawain tarafından 10 June 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Anam FB li olmuşuz hadi hayırlısı boy 1.86 kafa toplarındaki üstünlüğümüz tartışılmaz olucak (ehe FB takımı toplanırsa tabe) Bu arada saha olarak ne tarafta bi yer düşünüyorsunuz?[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: SadButcher, 10 June 2003 12:15 tarihinde demiş ki: Anam FB li olmuşuz hadi hayırlısı boy 1.86 kafa toplarındaki üstünlüğümüz tartışılmaz olucak (ehe FB takımı toplanırsa tabe) Bu arada saha olarak ne tarafta bi yer düşünüyorsunuz?[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör cacık olmaz sisden daha toparlanamadınız bile :D lol :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 evet halısaha neresi düşünülüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: SadButcher, 10 June 2003 12:15 tarihinde demiş ki: Anam FB li olmuşuz hadi hayırlısı boy 1.86 kafa toplarındaki üstünlüğümüz tartışılmaz olucak (ehe FB takımı toplanırsa tabe) Bu arada saha olarak ne tarafta bi yer düşünüyorsunuz?[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör ben ortalarım sen çakarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar