Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce NBA de gelmis gecmis en iyi oyuncu kim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-mj'^den daha iyi oyuncular vardı..(1-2 tane tabiiki) fakat tabiiki ilk 3e girer..
2-lebron james'i ben de seviyorum fakat artık kimse MJ kadar meşhur olamaz boşa beklemeyin..o adam ayrıydı..herkes şimdi onun hareketlerini yapıyor zaten..herkes onun kadar maç kurtarmıyor..kimse onun kadar takımının lideri değil..boşa beklemeyin..
3-bence en iyi dr.j[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
bu arada hakkaten gereksiz bi topic..dicektim de demedim..şimdi diyim bari:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
neye gore en iyi? yetenek mi basari mi? yetenek olarak mj den daha iyiler wardi ama basari olarak en iyi mj.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
lol[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yani sonucu bariz belli olan bir soruyu sormak akla mantıga sığıyor mu?cok ayıp tabi ki em cey..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
Kesinlikle yetenek olarak MJ'den daha iyileri vardı ama MJ sadece basketçi değil tam bir "sportmen"di de bence. Gerek insan olarak, gerek lider olarak, gerek de kazanma hırsı olarak ben daha saygı duyulası pek fazla sporcu tanımıyorum..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Bi MOD "Michael Jordan'dan sonraki NBA de gelmis gecmis en iyi oyuncu kim?"

diye düzeltsin başlığı bence.
hadi onu düzeltmedi yazım hatalarını düzeltsin:rock:[signature][hline]playingarena
i love this game!

[Bu mesaj Fistan tarafından 28 Ocak 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende en iyi oyuncu sorusuna neye göre diyen arkadaşlara katılıyorum.Tabii ki Mj in yeri ayrı hatta size Warner Bros un yaptığı Mj his airness adlı vcd yi öneriyorum,fiyatı 8 milyon çok etkileneceğinize eminim.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Mesaj tarihi:
ya bosuna trtismayalim cogunluk mj diyor...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
abi bence tabikide wilt chenberlain. adam nba nın sayı ve rebound istatistiklerini elinde bulunduruyor. tabi 50 lerde yasadıgı icin videoları yok. mc de maniac tabi ona diyecek söz yok ama...
  • Yeni Oluştur...