Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kar cumaya kadar yağarsa?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Çok kral olur. İktisat vizesi iptal olur :)
Ama şimdi oturup çalışmak lazım o başka.
Lisede bağlardık ööle umut. Zaten çarşamba gidecek diyorlar kar :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!

Sosyal ağlarda paylaş

neden yeni topic açtın her post için yeni topic açanlara çok kızıyorum :hrr:[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

arıcaksın önceya bak arkadaş biz herşey için yeni topic açmayız ok?
arama yaparız benim topic de sap gibi duruyo orda[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CriticalObject, 08 Şubat 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
neden yeni topic açtın her post için yeni topic açanlara çok kızıyorum :hrr:

Abi sen nerden fırladın böle asabımı bozmaya başladın ama yaa
Bi kaç topikde böle sivrilmişin. Milletle tartışmaya girmişin. Harbi kritik bi objesin yani. Bi efendi ol. bi relaks ya benide gerdin valla ki ben sakin bi adamımdır.2 yıldır bu şekilde tepkimi çeken ilk insansın tebrik ederim.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arama yaparız benim topic de sap gibi duruyo orda

be oglum burası devlet makamımı kim ne istiyosa (ahlak kuralları icinde) konusur

adı üstünde forum, şu aramaya inanmak lafı da sıkıo
bi de bizli sizli konusma tamm?[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sınırlerım bozuk pzt salı car benım staj gunlerım oldugu ıcın calışmak zorundayım ama per cuma calışanlar su anda evde tatılın tadını cıkarıyo ınsaallah cumaya kadar yagarda bızde tatılden faydalanırız[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CriticalObject, 08 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
arama yaparız benim topic de sap gibi duruyo orda

Neyse Critical Hit aldı da kurtulduk..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you.. | Spidee FM
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

mıçtık yani
kardeşim gidin okulunuza ben de arada tatil yapayım
zaten 2 hafta lütfetmişler onu da kar altında geçirecez...
bu kadar yoğun duğa etmeyin:(
ben anlatırım iktisat, kralını biliyorum daha yeni çıktım finelden(bölüm ingilizce iktisat)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...