Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Çok kral olur. İktisat vizesi iptal olur :) Ama şimdi oturup çalışmak lazım o başka. Lisede bağlardık ööle umut. Zaten çarşamba gidecek diyorlar kar :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende okula gidip kayıt yenileme yapamam , askere felan giderim.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 neden yeni topic açtın her post için yeni topic açanlara çok kızıyorum :hrr:[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 e açsın nolacak kagıt israfı olmuyor ya alla alla =)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arıcaksın önceya bak arkadaş biz herşey için yeni topic açmayız ok? arama yaparız benim topic de sap gibi duruyo orda[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: CriticalObject, 08 Şubat 2005 12:23 tarihinde demiş ki: neden yeni topic açtın her post için yeni topic açanlara çok kızıyorum :hrr: Abi sen nerden fırladın böle asabımı bozmaya başladın ama yaa Bi kaç topikde böle sivrilmişin. Milletle tartışmaya girmişin. Harbi kritik bi objesin yani. Bi efendi ol. bi relaks ya benide gerdin valla ki ben sakin bi adamımdır.2 yıldır bu şekilde tepkimi çeken ilk insansın tebrik ederim.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: CriticalObject, 08 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki: arıcaksın önceya bak arkadaş biz herşey için yeni topic açmayız ok? arama yaparız benim topic de sap gibi duruyo orda siz kimsiniz efemmm?[signature][hline]purity is a simple idea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu Kar Dpt lik bi konu değil,burdaki amaç cumaya kadar kar yağsa hayatlarınız nasıl etkilenir sorusunu sormak,o nedenle arama yapmak sacma... Sen git beynini kıyı köşesini bi ara belki akıl zerresi bulursun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ı like it loud haha her forumda bi kapışma çıkıyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: arıcaksın önceya bak arkadaş biz herşey için yeni topic açmayız ok? arama yaparız benim topic de sap gibi duruyo orda be oglum burası devlet makamımı kim ne istiyosa (ahlak kuralları icinde) konusur adı üstünde forum, şu aramaya inanmak lafı da sıkıo bi de bizli sizli konusma tamm?[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aman ya sakin. sadece cumaya akdar yağarsa güzel olacağını sööledim :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Prawler, 08 Şubat 2005 13:02 tarihinde demiş ki: aman ya sakin. sadece cumaya akdar yağarsa güzel olacağını sööledim :) :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Angel_85, 08 Şubat 2005 12:38 tarihinde demiş ki: said: CriticalObject, 08 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki: arıcaksın önceya bak arkadaş biz herşey için yeni topic açmayız ok? arama yaparız benim topic de sap gibi duruyo orda siz kimsiniz efemmm? yeni nesne[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 okullar pazartesi açılacak pazartesiye kadar tatil... :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 pazarteside tatil olur mu acaba asdsadsa :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 üniler de kapalı olsa keşke[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zaten sınırlerım bozuk pzt salı car benım staj gunlerım oldugu ıcın calışmak zorundayım ama per cuma calışanlar su anda evde tatılın tadını cıkarıyo ınsaallah cumaya kadar yagarda bızde tatılden faydalanırız[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yağar inş.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Prawler, 08 Şubat 2005 13:24 tarihinde demiş ki: üniler de kapalı olsa keşke bizim iki gündü bugüne kadar bakalım daha devam edecekmi hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yarın sonmuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yağmasın be güneş acsın falan zaten bizim okul tatil[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: CriticalObject, 08 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki: arıcaksın önceya bak arkadaş biz herşey için yeni topic açmayız ok? arama yaparız benim topic de sap gibi duruyo orda Neyse Critical Hit aldı da kurtulduk..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 mıçtık yani kardeşim gidin okulunuza ben de arada tatil yapayım zaten 2 hafta lütfetmişler onu da kar altında geçirecez... bu kadar yoğun duğa etmeyin:( ben anlatırım iktisat, kralını biliyorum daha yeni çıktım finelden(bölüm ingilizce iktisat)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 insallah[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 insallah devam ederde okullar cumaya kadar tatil olur bi de haftasonu girer ohhh :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar