Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ya korsan iso larin ellenmemis olanini bulacaksin. ya da bi arkadasindan rica edecen o cekecek usb ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ama hijacklenmis olabiliyo en korsan gozukmeyen iso bile olsa. yani bilmiyorum abi ben olsam ben de cekerdim bi korsandan simdi ne yalan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 of sıkıntı o zmn ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 izmirde topu topu 10 kisi yasiyo abi zaten iste birinden ceksin 10 dakkada usbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 beyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 gunduz su threade mutlaka optige de yaz USB'ye guven olmaz, sakat vakitte ortada kalirsin yazacaktim. sonra dedim ki sadece kendi deneyimin uzerinden genel sonuc cikariyorsun, butun internet USB'den sorunsuz kuruyor ve yazmadim. pes microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 http://download.microsoft.com/download/1/F/E/1FE453BE-89E0-4B6D-8FF8-35B8FA35EC3F/MediaCreationTool.exe Bununla iso dosyasını indirebilirsin. Anakart çok eski değilse de key girmeden aktivasyon yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 abi bu hata veriyo işte önceki sayfada kodu yazdım çözümünü de bulamadım. kafam güzel şuan içime dert oldu eve geldim ilk iş bu topiğe girdim :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 edit: halloldu sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 windoz 7 mutluluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar