DavidMills Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Merhabalar, Silvermoon Alliance tarafında gayet keyiflice oynayan bir guildiz. Artık bir gecede NH HC yi rahat temizleyebiliyoruz. Ancak Mythic işine geldiğinde adam bulamıyoruz efenim. Raid Lead kadrosu gayet sağlam. Türk guildiyiz, ancak TN ile kıyaslandığında Silvermoon tertemiz an itibarı ile. Bol bol M+ da dönüyoruz, ancak yeni oyuncudan çok kendine guild yapamamış, oyuna hakim arkadaşlara ihtiyaç var. Uzatmadan; Progressimiz 6/7M EN, 3/3HC TOV, 1/10M NH. Raid günlerimiz Çarşamba, Pazartesi (Progress günü), Perşembe (Farm günü) Raid Saatleri: 20:30 - 23:30 (nadir 00:00 kadar uzatıyoruz) Acil anlamda Shaman/Druid healer ve bol bol range DPS e ihtiyaç var. İlgilenen arkadaşlar ÖM ya da oyun içinden; Apranaks - Piery - Tiarshus BattleID: Soultan#2666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 TBC zamanında spinebreaker horde ta olympos die bir guild vardı . onla alakanız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Yok yaa..Baya yeni guild. Ama oyuncuların hepsi Silvermoon da eski sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Bu guild hala aktif mi? Silvermoon'da bi suru charim var, oyuna geri donucem, paso guild jump yapmak istemiyorum. Guzel oynarim, raid yaparim, ariza cikarmam, dagdan tepeden merdivenden zeplin'den bol bol duserim yalniz o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 aktif değil dagıldı. hatta silvermoonda şu an 2-3 tane adım akıllı türk guildi kaldı. aşırı casual kitle guildlerin dagılmasına sebep oluyor. çogumuz horde a geçtik gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Spinebreaker'daki Olimpos iyiydi, ben ucundan dokunmuştum, üyeleri şimdi evlendi çocuk sahibi oldu, ben hala oynuyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Yok ya guild disband..Progress yaparım mouse u iyi tutarım, bol bol vaktim var diyenler whisplesin.. Silvermoon ToS 6/9 HC an itibarı ile; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar