Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu slayerların çok g.. kalkmış 12şerlik gruplar halinde geziyolar angela posta mosta koyuyolar....angelda bu sezon krizmasını çizdirip duruyo....
Mesaj tarihi:
bölüm salak bi hemşirenin verilecek ilaçları karıştırılmasıyla başlıo.Sakinleştirici verilmesi gereken bizim kaçak slayerımız ilacını alamayınca çıldırıo.Ortalığı dağıtıo, hasteneden kaçıo.Sora büssürü adam öldürüo falan, derken bu olay angelın ve de tabii ki Spike ın kulağına gidio.Sonra Angel ve Spike bu bizim soradan slayer olduunu öğrendiimiz kaçak kızın peşine düşüolar.Spike direk kıza yönelio ama Angel önce kızın kaçtıı hastanede kızla ilgili bilgi edinio ve orda kızın bi slayer olduunu anlıo.Bu arada Spike kızdan temiz bi dayak yiyo.Sora bizim kaçak slayerımız geçmişine dönmeye çalışıo.Ailesine ve kendisine işkence eden bi adam hatırlıo.Aynı zamanda slayer olmanın etkisiyle de bazı rüyalar falan görüyo.Kafası karmakarışık olan kaçak slayerımız kafasındaki herşeyi birbirine karıştırıo ve Spike ı ailesini öldürüp kendine de işkence eden adam sanıo.Sora Spikeı binevi av gibi görünüp avlıo, yani tuzağa düşürüo.Yarı uyku halinde olan Spike kıza karşı çaresiz durumda.Kız tabi bütün o çektiği acıların intikamını almak istio.Spike ın yüzünü biraz yamultup ellerini kestikten sora Angel Spike ın imdadına yetişiio.Sora bi şekilde Angel kızla dövüşürken kızı uyuşturup paketliolar.Spike hemen hastaneye kaldırılıp ellerli dikilo.Ama bölümün sonunda önemli bi mesaj var.Andrew liderliğindeki bi slayer grubu Angelın kızı almasına izin vermiolar.Sen artık kötü taraftasın tribi falan yapıolar.Sanırım kısaca böyleydi bölüm.Eksik varsa tamamlarsınız.
Mesaj tarihi:
bölüm başında deli slayer kızın marketten çıkışı acaip klişeydi walla.

ağır çekimde sert bi müzik , deli deli bakıyo kameraya:D yuh dedim..

i know kung-fu diyip dalmak istedim yönetmene

[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 22 Kasım 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
andrew spike i görmüş oldu bu arada :) eheh spike in o muhteşem final de patladı :P[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:
ya ben kaçırdım daha soğrusu son 5 dk sını izledim nası yani cordelia nası geldi nerdenm geldi angel nie eşyalarını topluyo cordelia nası öldü ne alakadır?
Mesaj tarihi:
bende ilk 10 dakikasini akcirdim cordelia esasen komada uyanamadan olmu$ ve buyuk ortakalrin ona borcu oldugu icin bu hakkini son kez angeli gormek icin gelmis olay bu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
cok guzel bir bolumdu harikaydı bence..
hele angelın yaptığı konusma :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
  • Yeni Oluştur...