Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 evet bencede bi özet yazılsa süper olur :/ son anda hatırladım diziyi ama bitmişti :([signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bu slayerların çok g.. kalkmış 12şerlik gruplar halinde geziyolar angela posta mosta koyuyolar....angelda bu sezon krizmasını çizdirip duruyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 evet uyuz oldum bende o duruma :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bölüm salak bi hemşirenin verilecek ilaçları karıştırılmasıyla başlıo.Sakinleştirici verilmesi gereken bizim kaçak slayerımız ilacını alamayınca çıldırıo.Ortalığı dağıtıo, hasteneden kaçıo.Sora büssürü adam öldürüo falan, derken bu olay angelın ve de tabii ki Spike ın kulağına gidio.Sonra Angel ve Spike bu bizim soradan slayer olduunu öğrendiimiz kaçak kızın peşine düşüolar.Spike direk kıza yönelio ama Angel önce kızın kaçtıı hastanede kızla ilgili bilgi edinio ve orda kızın bi slayer olduunu anlıo.Bu arada Spike kızdan temiz bi dayak yiyo.Sora bizim kaçak slayerımız geçmişine dönmeye çalışıo.Ailesine ve kendisine işkence eden bi adam hatırlıo.Aynı zamanda slayer olmanın etkisiyle de bazı rüyalar falan görüyo.Kafası karmakarışık olan kaçak slayerımız kafasındaki herşeyi birbirine karıştırıo ve Spike ı ailesini öldürüp kendine de işkence eden adam sanıo.Sora Spikeı binevi av gibi görünüp avlıo, yani tuzağa düşürüo.Yarı uyku halinde olan Spike kıza karşı çaresiz durumda.Kız tabi bütün o çektiği acıların intikamını almak istio.Spike ın yüzünü biraz yamultup ellerini kestikten sora Angel Spike ın imdadına yetişiio.Sora bi şekilde Angel kızla dövüşürken kızı uyuşturup paketliolar.Spike hemen hastaneye kaldırılıp ellerli dikilo.Ama bölümün sonunda önemli bi mesaj var.Andrew liderliğindeki bi slayer grubu Angelın kızı almasına izin vermiolar.Sen artık kötü taraftasın tribi falan yapıolar.Sanırım kısaca böyleydi bölüm.Eksik varsa tamamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bölüm başında deli slayer kızın marketten çıkışı acaip klişeydi walla. ağır çekimde sert bi müzik , deli deli bakıyo kameraya:D yuh dedim.. i know kung-fu diyip dalmak istedim yönetmene [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 22 Kasım 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bence gatet hoştu ortası :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Gayet dark bir bölümdü. Sonda Buffy'nin selamının ilettiler Angel'a.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 andrew spike i görmüş oldu bu arada :) eheh spike in o muhteşem final de patladı :P[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu haftaki bölüme son yarım saat kaldı...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 angel bu haftada ezilirse daha izlemem..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 reklama giriş süferdi angel kolunu kaldırdı bazı şeyler hiç değişmez dedi adam tuttu kolu bunu uçurdu ben değiştim ama angel ezildi uahauha :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 off icim kotu oldu ya telefonla konustuktan sonra bohue[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya ben kaçırdım daha soğrusu son 5 dk sını izledim nası yani cordelia nası geldi nerdenm geldi angel nie eşyalarını topluyo cordelia nası öldü ne alakadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cordy ile öpüştüler cordy öldü artık ühühühü :( son savaş baya güzeldi hele angelin tahta olsaydı daha kötü hissederdim diyip gaza gelmesi hpşuma gitti :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende ilk 10 dakikasini akcirdim cordelia esasen komada uyanamadan olmu$ ve buyuk ortakalrin ona borcu oldugu icin bu hakkini son kez angeli gormek icin gelmis olay bu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya bi dk noldu şimdi cordy hiç uyanmadıysa herkes hayal mi gördü?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hayır ama maddeleşmiş bi ruhla geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 vay be bu sezon 3. defa izledim ve süperdi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya işte uyanmadı sadece yüce güçler buna borçlarını ödeyip cordy nin ruhunu bunların yanına gönderdi ama herkes görebiliyordu. Sonu da süferdi üzüldüm :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 spike gibimn :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cordynin odasına ilk girdiklerinde orda yatakta yatan cordy di ama cordy onlar görmesin diye hemen perdeleri kapattı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu dizi bitmedi mi?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cordyyyyyyyyyyyy[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cok guzel bir bolumdu harikaydı bence.. hele angelın yaptığı konusma :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eet orasıda ayrı bir olay hastanedeki kadın üzgündü hafif cordy yandan fırladı. Spike zombielerle baş başa kalıp naptı :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar