Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

bölüm salak bi hemşirenin verilecek ilaçları karıştırılmasıyla başlıo.Sakinleştirici verilmesi gereken bizim kaçak slayerımız ilacını alamayınca çıldırıo.Ortalığı dağıtıo, hasteneden kaçıo.Sora büssürü adam öldürüo falan, derken bu olay angelın ve de tabii ki Spike ın kulağına gidio.Sonra Angel ve Spike bu bizim soradan slayer olduunu öğrendiimiz kaçak kızın peşine düşüolar.Spike direk kıza yönelio ama Angel önce kızın kaçtıı hastanede kızla ilgili bilgi edinio ve orda kızın bi slayer olduunu anlıo.Bu arada Spike kızdan temiz bi dayak yiyo.Sora bizim kaçak slayerımız geçmişine dönmeye çalışıo.Ailesine ve kendisine işkence eden bi adam hatırlıo.Aynı zamanda slayer olmanın etkisiyle de bazı rüyalar falan görüyo.Kafası karmakarışık olan kaçak slayerımız kafasındaki herşeyi birbirine karıştırıo ve Spike ı ailesini öldürüp kendine de işkence eden adam sanıo.Sora Spikeı binevi av gibi görünüp avlıo, yani tuzağa düşürüo.Yarı uyku halinde olan Spike kıza karşı çaresiz durumda.Kız tabi bütün o çektiği acıların intikamını almak istio.Spike ın yüzünü biraz yamultup ellerini kestikten sora Angel Spike ın imdadına yetişiio.Sora bi şekilde Angel kızla dövüşürken kızı uyuşturup paketliolar.Spike hemen hastaneye kaldırılıp ellerli dikilo.Ama bölümün sonunda önemli bi mesaj var.Andrew liderliğindeki bi slayer grubu Angelın kızı almasına izin vermiolar.Sen artık kötü taraftasın tribi falan yapıolar.Sanırım kısaca böyleydi bölüm.Eksik varsa tamamlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm başında deli slayer kızın marketten çıkışı acaip klişeydi walla.

ağır çekimde sert bi müzik , deli deli bakıyo kameraya:D yuh dedim..

i know kung-fu diyip dalmak istedim yönetmene

[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 22 Kasım 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu haftaki bölüme son yarım saat kaldı...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cordy ile öpüştüler cordy öldü artık ühühühü :( son savaş baya güzeldi hele angelin tahta olsaydı daha kötü hissederdim diyip gaza gelmesi hpşuma gitti :D[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte uyanmadı sadece yüce güçler buna borçlarını ödeyip cordy nin ruhunu bunların yanına gönderdi ama herkes görebiliyordu. Sonu da süferdi üzüldüm :([signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...