kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 evet arkidişler yeni bir bölüm başlıyor :P[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 angel şamar oğlanına döndü resmen haha[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu ne b.ktan bir bölümdür ya?![signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: theKingpin, 17 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: bu ne b.ktan bir bölümdür ya?! en iyi bolumlerden biriydi en azında birkaç haftadır saçma giden konulardan biri değildi.Arada ispanyol müziği gitar sesleri fln iyiydi bence.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 abi naptın sen reaper bölümü dehşetti bi kere nedir ki bu aztec warrior spastik maske takan ispanyol dude ler falan bi an wwe izliyorum falan zannetim kendimi :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 sevmedim ben de. hele mezardan el çıkınca artık "öeh" dedim. göktürk destanı gibi, dirilen dirilene.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yok abi 5. sezon vasat.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Vasat bir bölümdü bence. Neden bunun son sezonu olduğunu tahmin etmek pek de zor değil.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 abi son sezon olur şatafatlı bir sezon olur nedir ki bu ya böle boktan bölümler olucaksa izlemem yani.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 haklısın valla[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 şu patide en angel fanı benim beni bile bezdirdiler ya helal[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Angelın içindeki avcılık dürtüsü azalıyor herhalde artık öldürmemeye başlayınca insan yapacaklar onu kasıyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Absolut, 18 Ekim 2004 01:19 tarihinde demiş ki: Angelın içindeki avcılık dürtüsü azalıyor herhalde artık öldürmemeye başlayınca insan yapacaklar onu kasıyorlar. :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sonunda Spike insan olurmuş birde... Herkes direk dumur olur tahminimce.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Arnointed, 18 Ekim 2004 01:34 tarihinde demiş ki: Sonunda Spike insan olurmuş birde... Herkes direk dumur olur tahminimce. o zmn **çar işte[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 angel aslinda aramizdan biri ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 evet angel benim![signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: sLog, 18 Ekim 2004 03:34 tarihinde demiş ki: evet angel benim! Hayır benim![signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bekledim Kara Murat geyiği dönecek mi diye ama olmadı. :)[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ahaha o oaly başlasın diye yapmıştım ama olmadı harbi.. bu arada bence bölüm fena değildi. müzikler falan baya hoşuma gitti. ama hikaye pek bi salaktı.. genel olarak bakarsak ama angel'ın bezdiğini anlatıyodu hokkabaz bi hikayeyle..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 angel'ın wolfram and hart'tan aldığı emekli maaşıyla vereceği yaşam savaşı anlatılacakmış 5. sezonda. [spo1=sonu için tıkla]angel yenicek.[/spo][signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. [Bu mesaj Saeros tarafından 18 Ekim 2004 06:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ahhaah emekli maagasi oradan emeklilik olucagini sanmiorum :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 18 Ekim 2004 07:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Saeros, 18 Ekim 2004 06:17 tarihinde demiş ki: angel'ın wolfram and hart'tan aldığı emekli maaşıyla vereceği yaşam savaşı anlatılacakmış 5. sezonda. [spo1=sonu için tıkla]angel yenicek.[/spo] ahahahahaha[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Arada geyiqler geçio ben ona bayılıorum. N5 : Şeytanın robotunu yenmiştik. Duydun mu hiç ? A : Hayır N5 : Zaten iyi şeyleri kimse hatırlamıyor. A: Şeytan bir robot yapmış geçmişte haberin var mı ? W: El Diablo De Robotico, neden sordun ? A: Kimse bana bişi anlatmıo yaa offff. Nedense Wesley'in aksanı çok sırıtıo bu sezon. Biliosunuz Wesley'i oynayan Alexis Denisof özellikle aksanlı konuşuo dizide. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 Ekim 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bir ara dedi ya wesley W:spike bana kehaneti artık önemsemediğini söylüyor A:evet artık inanmıyorum olan bunca şey "father will kill the son" diyor ya W:bakıyor mal mal what're u talkin about diyor :) angel orda anlıyor işte unuttuğunu bir an dalgınlığına söylüyor. nevermind gibisinden geçiştiriyor.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar