Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

yani madem yeni bölüm yapılmıycak bu son bölüm hepsi öleydi keşki. er meydanında çarpışarak ölürlerdi ne güzel... pehh bitti güzelim dizi biz ne izliycez şimdi :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty-, 06 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
yani madem yeni bölüm yapılmıycak bu son bölüm hepsi öleydi keşki. er meydanında çarpışarak ölürlerdi ne güzel... pehh bitti güzelim dizi biz ne izliycez şimdi :)

öldüler büyük ihtimalle zaten de daha karizmatik olsun diye kestiler işte orda ki daha iyi oldu bence,ha bu arada lorne da ölecek[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...

[Bu mesaj December_Flower tarafından 06 Şubat 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sonuna kadar cok guzel bir bolumdu sonundada artik biraz acik kapi birakalim demisler ama herkesin oldugu cok acik sadece insanlarin angel , spike , gun ve illyria nin olu$unu gormesini sitememi$ olmalilar yoksa ordan sag cikipta film cekeceklerini sanmiyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

of işte buffy gelicekti bırakıcaktı ımmortalı fln angel la dalıcaktı o ordunun içine.Gerçi bu teori biraz buffy nın sonuna benzer oluyo ama olsun.

Şimdi amerıkadaki fanların neden bu kadar delırdıklerını anlıyorum.Diziyi boyle bıtırırsen hergun protesto ederler tabı :P[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

walla bu dizinin senaryosunu yazan adam su an filminin konusunu hazırlamıs para bekliyodur cekmek icin filmi yani resmen devami film de demedikleri kaldi..

dusundukce ordan nasil devam edebilir diye aklima baya senaryo geliyo..keske filmi olsa ve tam olarak olumsuzlesse angel serisi..burdan sora dizinin devami olmaz..burdan sora film sart :P

bolumu devami cekilecek olarak inceledigimde resmen kusursuz buldum ama butun kaygilarimi saglayan dizinin bi devaminin olup olmayacagi kuskusu..
Sosyal ağlarda paylaş

Angel bu hertürlü kurtulur bunlar ordan, daha önce nelerden kurtuldular olmiycak şey değil yani.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

kurtulur tabi :)orada yüz bin kadar adam yok hepsini keserler rahatça. ejderhadan şüpheliyim ama :) son savaş başlamadı daha ayrıca angel ölmez ilerki savaştada yer alacak o da filmde olur artık
slayers , champions , mages , watchers vs undeads , demons , dragons ...

güzel bir savaş olacak hehe[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

tabii film çıkarsa, Amerikada geçen sene göstermişler final bölümü ama filmden bi haber yok şimdiye kadar.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında güzel bitti ya.Buffy falan demeyin bana o gerzekten cacık olmaz.Hadi angel malda spike onda ne buluyor annamıyom.koçum spike :)[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şimdi iyice merak ettim , izleyemedim gece kesin izlicem ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

Diziyi 2-2.5 yil takip ettim ve bayaa hayal kirikliina uradim.Taa wesleyin ilk geldii zamandan beri vardi angelin o kehanet.angel onun icin savasiyodu zaten baslarda.sora tak diye gitti kehanet. connor geldi angel git dedi gitti.harmonyi heralde buffyden sonra acikta kalmasin diye kadroya koymuslar resmen sezon boyunca bi b.ka yaramadi.Lindsley ilk bolumden beri vardir ses getiren bi olum hakediyodu bole ezik ezik oldu.Lorne 2. sezonun basindan beri vardi resmen cekti gitti (gerci en guzeli lornedu yine) wesde bence ezik ezik oldu.kisacasi o kadar gucsuz bi bitistiki neden amerikadaki fanlarin bu kadar costuunu anlayamadim.ama angel the movie gelirse hepinizden once ben giderim o ayri :P
Sosyal ağlarda paylaş

son bolumun extendedı var bende gordum ama ızleyemedım edonkey de var galiba tam bılmıyorum valla sıtede bolumlerı ındırmek ııxn o programı ıstıyodu not fade away bolumunun ıkı farkılı bıcımı vardı bırı de exendd dı bende oyle hatırlıyorum bakarım sımdı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

valla baktım bulamadım ama ben sankı oyle bısey hatırlıyor gıbıyım ya .ama belkı seyle de karıstırıyo olabılırım son bolumun oldugu sıtede son bolumun bı .avi bi de. mpeg versıyonu var belkı onal da karıstırıyo olabılırım...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...