Murk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Creel, 01 Şubat 2005 11:00 tarihinde demiş ki: bizimde takildigimiz konu o? izlediyseniz izlediniz.. soran kimse olmadiki? netteyim die her dizinin bölümlerini cekip izleme yükümlülüğümde yok? + kurallara aykiri olmasi bile yeterli? "EN UFAK BİR NOKTA" bile yasak :) daha nasıl aciklamak gerekli anlamiorumki? HellHound sana gerekli cevabı vermiş zaten sağolsun daha eklenecek bir kısım kalmamış.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya aradan bir kaç bölüm atlamışım da hehe. Marcus kim oluyor tam olarak, nasıl bu kadar güçlü kodu mu oturtuyor[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 insanları bu forumdan sogutmayı bıle bıle hala spoıler değil zırvasının ardına sıgınarak konusmaya devam etmek ıstıyorsanız devam edin.Angel dızısı bıttı ama devam eden ve edecek dızıler ıcınde aynı sorun olacaktır emınım. insanların tepkisini bile bile çekmenize ragmen devam arkadaşlar devam..[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaslar bi sonlari bolum bence kotu olmus(kisisel fikir veriliyo) bole demek spoiler demek degildir..simdi ben niye son bolumu begenmedim demek icin ayri bi topic aciyim ki? yani baskasi sole bi topic acsa angel in sonu sora altında ilk atılan msj: begenmedim bole bi topic orumda en fazla 30 dk kalır sora silinr :) burda angelin sonunda ... olacak demiyoruz bunu bi turlu anlayamadiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bi de eklenti olarak biz insan degil miyiz izledik netten cekip bizim yorum yapmamiza izin yok mu? yani biri son bolumu begenmedim diynce o bolume onyargili bakıyosanız gidip psikologa falan gorunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 way nerden çektin ya bana pm atsana bende çekiyim anasını satıyım kaç kere aradım bulamadım.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=Category&cid=1&csid=53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Daha bunlar spoiler ile yorumu birbirinden ayıramıyorlar yapacak bir şey yok yüce rabbimize havale etmekten başka.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Moonlight, 04 Şubat 2005 11:28 tarihinde demiş ki: http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=Category&cid=1&csid=53 burda hangisi son bölüm oluyo bulamadım bi tane 5. sezon diye bişey var ama açılmıyo orası[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu arada buldum neden inmediğini e donkey lasımmış o da bende yok neyse indirmiycem 2 gun kaldı surda hehe.ama filmin repliklerini buldum son bölümünün .okumadım zaten meraklanııym diye :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 VEEEEEEE ARKADAŞLAR DAYANAMADIM VE ARESTEN INDIRDIM ANGELIN SON BOLUMUNU İZLEDİM. BENCE GÜZEL Bİ BÖLÜMDÜ.SONUNA UYMUŞ. ASLINDA TAM ANLAMYILA SONLANMAZDI BÖYLE AMA YİNE DE HOŞUMA GİTTİ. Final bölümünün ismi not fade away[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_END Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Angelın Son bölümü Arkadaşlar herkes burda bişeyler yazmış Angel hakkında ben filmi önceden izleyen biri olarak size dizinin son bölümünü yazıyım buraya. [spo1=Son Bölüm Spoiler burda]Son bölüm Tam çözüm Spoiler Okumak isteyene !!! Evet dizinin son bölümü şöyle başlıyor.bir önceki bölümün kaldıgı yerden konusma dewam ederek başlıyor.o sırada konusuyrken hepsi bir anda angel yeşil suratlı şarkıcı kardeşimizi tekrar tutuyor ve yumruk atıyor.nooluyor lan diorsun ama sonra anlıyoruz ki içeri o iri yarı avukat giriyor. hee diyorsunuz. neyse ben filmi normal anlatıyım. neyse bunlar ayrılıyorlar falan.herkes dışarı cıkıyor ve angel la bu adam konusuyorlar.angela bir senet gibi bişey imzalaması gerektigii söyluyor adam kara diken tarikatı için. sonra angel tamam dıyor. neyse bu sırada angel la angela herşeyi acıklayan bi tane adam vardı ya ismini unuttum uzun saclı bişey herneyse onla baya bi konuşma yapıyolar falan sonra angel bu adama naapması gerektıgını soyluyor falan. planını herkese anlatıyor. angel planını az önceki olay da tum arkadaslarına anlattı ve gorev paylasımı yaptılar. neyse sonra angel dark thorn a gidiyor ve konsuuyorlar ordaki butun ust duzey yetkılıler bı toplantı gıbı bısey yapıyolar. neyse sonra archiduk angela senet imzalatıyor.imzalıycan mı dıyor angel ta tabii diyor . neyse tam ımzalıycakken yanındakı bı lavuk elıne kalemı batırıyor angel adamın suratına bakıyor adam bu senet kanınla ımzalanır gıbısınden bısey dıyor.neyse kanlı kalemle ımzalıyor falan. ordan ayrılıyor. sonra herkes tabi son gorevden once falan yapıcagını yapıyor spike içki içmeye falan gidiyor bla bla.... şarkıcı amcamız şarkısını söylüyor barda... Zenci amcamızda taşınan kzıın yanına gidiyor sarışın kızın....bişeyler konusuyolar eşyalarını taşımasına yardım ediyor.... Wesley İllyria nın yaralarını sarıyor.gecen bolumde iri avukatımızdan dayak yemişti ya... Sonra angel oğlu connorun yanına gidiyo onunla konuşuyo falan....(kısa kısa geçiyorum...)... Sonra planlarının dewamını anlatıyor angel illyria wesley ve spike a...... Bu arada bizim salak asistan Angelın asistanı gidiyor iri avukatla yatıyor falan iri buna insan kanı verıyor bu kızda kana dayanamıyor ve kuş gibi şakıyor angelın planlarını...iri de tabii öğreniyor ve olaylar zıvanadan cıkmaya başlıyor................... neysen sonra wesley dark thorn daki kırmızı bi adam var o da buyuklerden biri onunla başbaşa oturdukları i sahne giriyor.(wesley nasıl gidiyor onun yanına anlamadım)... Gunn sarışın senatorun ofisini basıyor.... uzun saçlı ismini unuttugum arkadaş yeşil bi canavarın evini mekanını basıyor (bu yeşil lavuk Lorne ye benziyor yani onun ırkından sanki)kesiyor biçiyor hepsini... sonra iri avukat herşeyi öğrendigi için angelın yanına gidiyor ve angela vuruyor ve kavga baslıyor. valla tek kalsa angelın agzına s... ama o sıra da conner gelıyor angelın oglu... ucarak bu adama bi koyuyor adam ucuyor falan ...sonra bunlar baba ogul konusuyolar falan sonra kalkıp conner a bi gömüyor conner 5 metre ucuyor :).... sonra angel la teke tek kalıyolar falan angelı dovuyo movuyo sonra angel bı gaza gelıyo bi anda angelus a dönüşüyor.ve avukata saldırıyor. boynunu ısırıyor sonra ne zmndır kan ıcmıyorum falan gibi bişey diyor.neyse bi dalmaya baslıyor falan aukatı pat küt dövüyo sonra da bi yumruk atıyo boynuyu falan kırıyo. sonra gunn senatorun odayı basmıstıya orda senatore bı balta atıyor alnının ortasından yarıyor.sonra orda da 4 tane falan vampir var onlarla kapısıyor. wesley kırmızı yaratıka saldırıyor falan ama kırmız yaratıka wesley bişey yapamıyor yaratık buyucu :D. O sırada anlamadıgın bişey oluyor ve Lorne uzun saclı elamanın yanında bişeyler konusuyolar falan sonra lorne bu adamı mermi manyagı yapıyor...(neden anlamadım) neyse o sıra tekrar wesleyı gosterıyor ve bu kırmızı buyucu wesleyı havaya kaldırıyor osırada sol elıyle yaratıga bıcak sokmaya calısyor wesley ama yaratık yemıyor ve tutyor sonra yaratık arkadan bı hancer alıyor ve wesleyın karnını deşiyor.. wesley o sırada diğer elıyle ateş topu yapıp yaratıga atıyor yaratık ucuyor uzaa.(ama bişey olmuyor tabii) o sırada İllyria içeri giriyor ve filmde yuh deditricek olay oluyor orda şaşırıyorsunuz. esley yerde illyria wesleyın ynına gidiyor wesley olmek üzere tabii aralarında konusyorlar.sonra fredi seviyormusun diyor illyria galiba sonra wesley evet diyor o sırada illyria frede bi donusuyor.ben fredim diyor.falan sonra wesley seni seviyorum bende seni seviyorum falan dıyolar fred aglıyo bi saat.sonra wesley oluyo. sonra fred ayaga kalkyıo o sırada kırmızı yaratık yanına gelıyo fredın . hadı ufak kız şimdi bana bi vur gibisnden bişey soluhyo freg sinirli sinirli arkasını donuyo falan yaratıga bakıyo.sonra elını kaldırıyo yumrugu atarken yavaş yavaş ilyria oluyor ve yaratıga bı yumruk atıyor kafa paramparca oluyor kırmızıın... o sırada iri amcamızı olduren angel ın yanına conner tekrar gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Adam gidip fake açmış bunun için.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ahah gercekten cok guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 neye güldünüz ben onu anlamadım.adamı ben mi sandınız siz. öyleyse bravo valla :P gülerim ben bu düşüncenize. bi üste bizim yazımız var diyebiz mi yazdık onu hey allam ya . ben filmi izledim evet ama yazsam yazardım kendi acc mle...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 zaten biliodum :D ingilizcesini okmuştum türkkçeside üstüne güzel gitti :) aslında beyler kara kule 7 i okuyan varsa bide ona spoiler alabilirmiyim :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oha be kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 az tepki vermişsin, fazlası lazım.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 azz kaldı sabır[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 1 gun var şurda.aaa.Allahtan spo vermeyı akıl edebılmıs[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 dün kardeşimle geçen muhabbet şöyleydi saat 24.00 -abi angelda bugün ne oldu anlatsana ? -ne angel ı lan? -bugün pazar izlemedin mi? hani son bölümdü ya ondan izlemişsindir -ne bugün pazarmı allah kahretsin ulan nasıl kaçırdım be yok lan bugün cumartesi topaç yeme beni -yedim seni :D benim gibi günleri takip etmeyen biri için(tatil mode on)gerçekten oldukça korkutucuydu hadi bakiim bugün zevkle izliyecem...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 başlamadan önce beni uyaracak baba yiğit aranıyor[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 beni de uyarın:) kesin kaçırırım ben çünkü[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 beni sen uyar olum o kadar mesaj attık[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende su an keske izlemeseydim diye dusunuyorum..angel i cnbc-e de izlemek ayri bi keyif..her ne kadar istedigimi vermesede guzel bi bolum kacirmayin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar