Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

Angel hayranları, sona ereceği açıklanan (ve artık sona ermiş bulunan) bir diziyi kurtarmak adına bir araya geldi ve ‘basit bir haftalık dizi’ gibi görünen Angel çevresinde örnek bir mücadele verdi. Herkesi şaşırtacak bir güce ulaşan Angel hayranları ‘Save Angel / Angel’ı Kurtar’ sloganıyla çıktıkları yolda Angel çekimlerinin sürmesine sağlayamadı; ama kusursuz organizasyonları ve ciddi finans birikimleriyle ‘fan’ kavramının yeniden değerlendirilmesini sağladılar.
Beşinci ve son sezonunu izlediğimiz, Şubat ayında sona erecek dizinin yeni bölümleri çekilmiyor; yani fan’lar kaybetti; ama yaptıkları "Hala destekleyenler olduğu sürece bu organizasyon devam edecek” açıklamasına bakılırsa vazgeçmeye niyetleri yok. Zaten dizinin devam etmeyeceğine ikna oldukları andan itibaren de Angel’ın aynı ekiple bir sinema filmi olarak çekilmesini istiyorlar.

Angel’ı Kurtar ekibinin dizinin sona erdirilmemesi için yaptıklarına gelince...
• Üzerinde bir bilboard olan kamyonla Warner Brothers başta olmak üzere çeşitli stüdyolara gittiler, şehir merkezlerinde dolaştılar. Bilboard’da şöyle yazıyordu: “Angel’ı cehenneme kadar takip edeceği... ya da bir başka kanala!”
• Paketinde ‘Save Angel’ yazan iki bin çukulatayı WB Stüdyoları’na, 20th Century Fox Televizyonu’na ve bazı TV kuruluşlarına gönderdiler.
• Dergi ve gazetelere paralı ilanlar vererek Angel fan’larını kampanyaya destek olmaya davet ettiler.
• 31 Aralık’ta Warner Brothers’ın Burbank ofisinin önünde toplanacaklarına dair yerel gazetelere ilan verdiler ve duyurdukları tarihte protesto gösterisi yaptılar.
• Oyuncu ve yapımcı ekibe her Çarşamba günü (ABD’deki yayın günü) çiçek gönderdiler.
Ahandana kaynak[signature][hline]Ordek...
Sosyal ağlarda paylaş

sonunu bilmiyon mu :) dur hemen söliim :P
ya şaka bir yana bende bir bölümü kaçırmıştım ne olmuş die bakarken bi baktım 5.sezon önümde gözüm kaydı okudum şimdi olacak herşeyi biliyorum ama izlemek ayrı bir zevk sizde rahatsız olmayın ummadığınız bir şey olmaz 5 sezonuda izlediyseniz tahminde bulunabilirsiniz
bu arada normalde geçen sezon sondu uzattılar da iyi mi oldu bence evet keşke devamı gelse ama sanırım kesecek fazla bişiler kalmadı filmi olursada dizide bahsetikleri büyük savaşta geçmelidir filmin sonundada kıyamet kopmalıdır aslında senaryosunu bana yazdırsalar çok güzel olur da işte inglizcemiz iyi değil diye uğraşmıyolar :P[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

Konuya göre zaten 1-2 ve 3. sezon olan olaylar hep önceden belirlenmiş şeylerdi. Jasmine'in dünyaya gelmesi planlanıyordu. Dizi 4. sezon sonunda bitebilirdi evet. 5. sezon biraz zorlama başladı çok az iyi bölüm var. Ama sonlara doğru daha sağlam yazılmış bölümler. Bitio diye gaza gelmişler herhalde.

Bu arada Angel'in son bölümü 2004 Mayıs'ta yayınlanmıştı amerikada.

NOT : Warner Bros. Angel'i erken bitirmiş olabileceklerini itiraf etmişti zaten.
[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 19 Ocak 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bölümün güldüren tarafları fazlacaydı.
Özellikle Angel&Spike ın Buffy hakkında ki muhabetleri çok iyidi.Geçmişi hatırlayıp aynı şeyleri tekrardan hatırlamaları.Muhabetleri tam yerine oturtturmuşlar
Bide IILyrıa'nın Fred kılığına girmesi beni çok şaşırtı.Gerçi ben hep Fred olarak kalmasını isterdim
Sosyal ağlarda paylaş

Angel'ın son bölümü izlediğimde gerçekten beni oldukça fazla hayal kırıklığına uğrattı çok büyük ümitlerle izlemeyin derim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ki daha onceden bolumun kotu olacagi hakkında bi bilgi almıstım burdan..yoksa sondan 3. bolum diye uber bi bolum beklerdim beklemedim ama yinede yapılmazdı yani bole bolum..bi once ki bolume bak bu bolume bak..tek hayranlıkla izledigim yeri fred in ailesi gelince illyria nin fred sekline girmesi fred gibi konusmasi beni gercekten etkiledi onun dısında guzel diyebilecegim tek bi sahne yok..sirf fred sahnesi icin tekrar izleyecem diziyi birazdan..
Sosyal ağlarda paylaş

ben angelın yerinde olsam , şu anda roma dümdüz dü ... immortal ı neden bıraktıki , ben olsam onun kafatasından kadeh yapar , afiyetle kan içerdim :hrr:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok kel alaka cok andaval cok gereksiz bi bölümdü bence..
fred olai disinda cekilmesine hich gerek olmayan bi bölümmüş..
sadece angelusla williamin gecmisteki muhabbetlerinde Spikein "Şanlı Angelusa o boynuzlar yakisti" dedikten snler sonra "Drusela sendemii nasıll!!!"diyişi birde angelin Darlayaa "Bunu yapmama asla izin vermezsin amaaa" diyisi cok iyiydi o kadar :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...