Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Onlarla içki içti töbe ya Bellow döverim seni Spike a laf yok bu arada herkesi dövdüler sırada adam kalmadı dövcek ee nolcak şimdi...
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çıkar daha ya bu çıkanlar bişi değil daha fredy gelcek alien gelcek ooo[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
daria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya angel niye eşyalarını topluyo kii?? hani herkes giderken cordelia dedi de ya ben yarıdm ediyim flm diye..
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 paltosunu alıp içmeye gitcekti onnar o yüzden :D eşyalarını toplamıyor.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
daria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 :) pekii.=P[signature][hline]never never never gonna get married..
Fable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu arada Spikenin vampiric duyma yetenegi yok sanırım:) o telefon konuşmasını nasıl duyamadı?
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yok işte kardeşim yok bilmem ne wolfram ve hart binasındayken şu özelliği çalışmaz fln eheu
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yaaa angelin dibinde fısıltılaşıyorlardı daha önceki bölümlerde angel duymuyodu bu özellik yazara göre kullanılyor d20 atmak lazım sanırım :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bellow smile kullanma ağır takıl..
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benim merak ettiğim bu adamın üstündeki sadece görünmeme büyüsüydü neden hasar almadı ? ayrıca bir hasar büyüsü yoktu eğer olsaydı bu adamın büyüsünü yok ettiklerinde üstünde bir kaç işaret kalırdı ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu arada cordy zayıflamış biraz cok tatlı olmuş[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 koma yaramış.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Fable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hımm ben hep passive bi skill olarak düşünmüştüm.... demek arada bi active etmek gerekiyo........:)
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ayrıca ewet "CORDDIEEE".[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
daria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya kim görünmüyo ya offf..kaçtaydı angel in tekrarı 2demi?
Fable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Bellow, 28 Kasım 2004 21:12 tarihinde demiş ki: benim merak ettiğim bu adamın üstündeki sadece görünmeme büyüsüydü neden hasar almadı ? ayrıca bir hasar büyüsü yoktu eğer olsaydı bu adamın büyüsünü yok ettiklerinde üstünde bir kaç işaret kalırdı ? hasar almamasını saglayan o cristalle çalışan, bol düğmeli teknolojik aletti........
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 giydiği kıyafette harikaydı;yani ne gweni tanır ne harmony i :..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Harbi ha kadın yeni uyandıgında halsiz olur diye düşünüyordum zıpır zıpır olmuş... Bu arada Aferin Bellow..
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abi kristali angel için koydu o adam angeli yok etmek için onu ölümsüz yapmıyordu ki o kristal[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Fable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hasar almaması o aletle ilgiliydi çünkü dayak yemeye başladıgında:) hala büyüyü kaldıramamışlardı
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 alla allla o dayak yemesi bittikten sonra adamın sözleri şu oldu ama kristal filan çıktıktan sonra. Peki bana ne yapabilceksin beni öldüremezsin gibilerinden bir şeyler zırvıladı.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yok bni öldürmiceksin heralde dedi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ee iyide elemana noldu şimdi onu alıp götürdü bişiler ee nolcak ona öldürüceklermi yoksa angeli öldürmeleirnimi isticekler
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya yüce güçler,adam görünür hale gelince görebildiler,we yanlarına aldılar,artık öldürürler mi zaten ölmüş olan bi adamı dikerler mi bilinmez.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Öne çıkan mesajlar