Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kizlarla nasil tanisilir? (ema nin topiclerine vb bak,in demeyin)

Raistin

Öne çıkan mesajlar

beni elki biraz genclik sorunu gibi olcak ama.... topicinden taniyor olabilirsiniz. oncelikle orada bana cevap veren butun pati abi ve ablalarima tesekkur ediyorum ve konuyya gitiyorunm...2 haftadir belki daha once cikma teklif edip hayir yanitini aldigim 8 yillik eski kiz arkima bir cesaet toplayip cikma teklif ettim ve sonuc gene ayni tek fark bu sefer dunyada tek "dost" diyebildigim insani (ki bu kendisi oluo) kaybetmedim. ve belki bundan, belki daha önbce hic bir kizla cikamyisimdan belkide sirf buyuynce baba odlugumda cocuguklarima (erkek veya kiz bu yaslara geldiginde bir sorunu oldugunda ben boyle yapmistim denesene demek gibi bir hayalim oldugundan) ne kadar daha once adini verdigim belki biraz genclik sorunu gibi olcak ama... topicindeki kendi prensiplerime karis koyarak bir kizla ilk defa cikmaya karar verdim. her nekadar bonepart ve emanin tutoriallarini okusamda biraz daha yasima uygun (12-15) kizlarla tanisma/cikma ile ilgili tuyo vb yazmanizi rica edecegim. simdiden cevap verne herkeze tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

14 te bizim okulda 8 ler (ki bu grupta oluyorum) 12-15 araliginda odlugu icin oyle yazdim

@rexx linkini verdigim biraz genclik sorunu gibi olacak ama... adli topice bakarsan anlarsin... ama kisaca özetlemek gerekirse normalde hema rkalrim gişbi fiziki hemde soyut olarak tercih ederim ilk mseajımda yazdigim sebeplerden dolayi sadece gostermelik ve fiziki bir olsa yeticek

[Bu mesaj Raistin tarafından 07 Şubat 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen benim taktiğin üzerinde çalış genç herzaman işe yarar.bu arada erkek arkadaşlarınla aranda kopukluklar olabilir onlara üzülme hatta sevin.nerde abaza var ortamdan uzaklaş.nerde kız var hey naabbeear diye yanlarına git. "ay çok salaakk buuu" falan derler ki onlar seni sevdiklerinden der aldırma.
yılma sen başka bi gün yine git kızların yanına okulda filan kollarını at naabeeaarr de yine tokat falan atarlarsa bilki senden çok hoşlanıyolardır.yılma
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşların aracılııyla tanışçan, okul gezisi, veya kendi ayarladıın; arkadaşlarının ayarladıı bi gezi olabilir. Ortak bi amaç doorultusunda da tanışabilirisin. (Kütüphaneye git kitap okuyan kızlara kitaplar hakkında bişiler sor; soora muabbeti kur. Yemek yenilen yerlere git; yerler dolu olana kadar bekle, yemek al ve istediin kızın yanına otur; muabbet et. Okul veya üni deki etkinliklere katıl, arkların aracılııyla birileriyle tanış.

Yani bu tarz tanışma olaylarına çok girmedim, genel de zaten bi şekilde arklar aracılııyla tanışıosun kızlarla. Zaten hepsiyle hemen kolayca arkadaş olabiliosun. Ama filmlerdeki gibi görüp, tanışmak istiosan biraz yaratıcı ol..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mi yanlisim sizler mi ? Yoksa yasadiklarim mi ? Cikmak, bir bayana teklifte bulunmak ? Nedir bunlar ? Yani biz cikalim mi diyip. Hadi cikalim mi oluyor olay. Hiç yasamadim. Asklarim, sevgilerim hep bir merhabanin devaminda gelen esnek gorusmelerden surekli konusmalara sebebiyet veren bir yakinlasma sonucu dogdu. Ne baslamasini bildim ne de bitisini. Bir sogukluk girdi araya o beni unuttu ben onu unutamamanin altinda kaldim. Belki orselenen askimdi, asklarimdi. Ne bir mesaj la ayrildim ne de sonsuzluga adim attim. Ama emin olun ki en heyecanlisi bu, ozellikle hani varya ilk opusme, bir umitle ya olursa deriz hep, ve ufak bi elektirik sonrasi tutamassin kendini o anki heyecani yasamak, ne bir teklif, ne bir sevgili, nede bir askin golgesi disinda yasamak. Bir tadin derim. Eminim ki sizlerde bu cikma kavramindan vazgececeksiniz.
Hemde o benim sevgilim kavrami altinda ezilmeden, rahat rahat her zaman elinizde bir geri cekilme firsati bulunurken, kadin da daha derine inmek, bilinmezlige dalmak. Sorgulanmadan, sorgulamadan, yasadigin andan keyif alarak.
Bir de boylesini deneyin ha !

[Bu mesaj Riehn tarafından 07 Şubat 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Riehn ne yaptın abi sen? =]

İşler her zaman öyle yürümüyor ki.. Arkadaşta doğal yoldan (eheh doğal yoldan ne demekse) tanışamamış ve yardım istemiş.. Böyle olaylar gelişivermemiş demek..

Vallahi fistan doğru sölemiş.. Fistan's way (carlito's way hesabı) derim ben.. Geniş bi kız çevresi istiyorsan p.ç olmak lazım biraz diyede eklemeden edemem..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan'in yolunu ben zaten istesemde beceremem. Yani once biriyle cikmak daha sonra hiç bir sey yasanmamis gibi onun en gusel arki ile denemek sonra en guzel arkin en guzel arki ile denemek vs.. Boyle bir girdap a girmek, kaybetmekten oteye gitmez benim için. Kendimi, duygularimi kaybederim ne bir sevgilinin nede bir askimin kiymeti kalir gozumde. Her kiz arkimi aldatmanin verdigi zulmu unutup, elde ettigime bakmak, zamanla nasir baglatir kalbimi, hislerim buz tutarlar, maddeci olurum. Bir bayana baktigimda gorebileceklerim kisitlanir, ve bir bedeni duslemeye baslarim.
Kisaca bir bedene esir olur, tatmin olmak için aranirim.
Boyle bir girdapa girmektense oyle bir ortama hiç yaklasmamayi tercih ederim. Belki cok nadir cikar karsina anlattigim kişi ama zaten hayatimin aski diyebilecegin kac kisi ile birlikte olmussundur ki ? Bu yontem onu beklemek degil midir ? Kaderine boyun egmek degil midir ? Arzunu degil duygunu one surmek degil midir ? Hayvani içguduleri bir kenara itip hayatının kadinindan keyifle yasamak degil midir ? Tipki filmlerdeki gibi bir cilginlik degil midir ? Bence En Guzeli, En Tatlisi, En Turtasidir : )
Hem cokda kekremsi oluyor he!
Sosyal ağlarda paylaş

msg atan herkeze tesekkurler ama anladigim kadariyla kisiselde bile ciddi ver yargilayici olmayan cvplar alamioruz ginede mesaj atan herkeze (fistanda dahil) tesekkurler

*!ps: bu topici daha fazla uplamayin
ps2: normalde bende senin gibi dusunurdum ama neden artik boyle olmadigini ilk mesajimda ondan onceki dusuncelerimide biraz genclik sorunu gibi olacak ama.... topicinde anlattim orayida okrusan sevinirim
ps3: herkeze ii gunler*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 07 Şubat 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
kızlarla nasıl tanışılır biliyonmu?
önce çirkin bi kıza yavşarsın sonra onların arkadaşlarınla tanısırsın en azından 1 tanesi güzeldir sonra onun arkadaşlarına sonra onun arkadaşlarına diye diye gidersin bi sürü kız tanıdıgın olur.

evt bu işe yarıo[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 07 Şubat 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
kızlarla nasıl tanışılır biliyonmu?
önce çirkin bi kıza yavşarsın sonra onların arkadaşlarınla tanısırsın en azından 1 tanesi güzeldir sonra onun arkadaşlarına sonra onun arkadaşlarına diye diye gidersin bi sürü kız tanıdıgın olur.

Tecrübeli haksızda deıl ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

1-ayy hiç bir kızla tanışamıyorum.
2-Hiç bir kız beni sevmiyor
3-hep red cevabı alıyorum
4-bundan sonra kızlarla işim olmaz
(4.madde kötü oldu :) )

bunları yaparsan kasılıp kalırsın.En basiti rahat olup gidip istediğn hanımefendiyle konuşacaksın.Kızın karşısına gidipte bacakların ve sesin titrerse ''aayy ne pısırk şey '' diye düşünürler senin hakkında. O yüzden rahat ol.[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Sosyal ağlarda paylaş

çekingen olma , her lafa zıplama , agır ol , efendi ol ( gerektigi yerde en fırlamasi ) kız ortami olan erkeklerin yanina takil can alici yerlerde kızlara " cok yakismis vs. " gibi soyler soyle kızla konusurken hic biseyden utanma. tipin penalti olsa bile en kral kızı kaldirirsin. Giyinmede onemli unutma. Ama kızlara sakin kankam türü laflarla yaklasma bi gün teklif edersin kız ben seni kardesim olarak görüyordum der oha felan olursun he bide onlarla inatlas ama bi yerde pes et haklisin dogru soylüyorsun falan filan de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...