Chastor Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Selamlar , arkadaşlarla COD4 atalım dedik steam üzerinden yükledim COD4'ü ama yükleme sonunda update durduruldu diyor. Sebebi ise "missing file privileges". steamappsdan COD4 klasörüne girdim hata veren klasör Directx klasörü. Klasörü açmaya çalışınca yetkim olmadığını söylüyor şaka gibi. Saatlerdir uğraşıyorum koskoca bilgisayarda açmaya yetkimin olmadığı tek klasör COD4/Directx klasörü bu nasıl olabilir ? Win10 ve admin accountıyla kullanıyorum bilgisayarı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc753525(WS.10).aspx
Chastor Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 icacls d:*/DirectX /grant administrator: (d,wdac) O dosyada failliyor. Abi zaten saçmalık ben önceden oynuyordum bunu birden kendisi admin privileges değiştiremez ki. Bilgisayarda tek user var o da benim admin account ı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Permission degistiremiyorsan ve erisimin yoksa dosya sistminde bir sakatlik vardir buyuk ihtimal. Kontrol et bir, hatirlamiyorum komutunu onun.
Öne çıkan mesajlar