SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler şu an msn ye girilmio bende sizdede oluyomu. sorun gider falan cıkıyo baglanamıyo ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben su an msn deyim bendede herkez offline ?[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok bisi MSN'de, benim yanimda kendisi gayet iyi (seattle)[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ı ıh var[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bağlı halde bende bir sorun yok şu anda.[signature][hline]shinsetsu desu..
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 girdim bi kaç defa daha deneyince[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gece patlamış da şu an sağlam..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaslar bu bizim telekomdan mı kaynaklanıyo yoksa msn serverından mı???[signature][hline]
kickass Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 msn serverından kaynaklı[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim msn de sabahtean beri yoktu simdi geldi...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=113684
Öne çıkan mesajlar