ursusarctos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sonunda bu bağımlılık derecesındeki bilgisayar oyunu tutkumu yendim artık. günümün 18 saatini alan oyun oynama komalarımdan kurtuldum ve sonunda insan gibi arkadaşlarımla dışarda normal insanlar gibi zaman geçirebiliyorum. sonunda okuluma vakit ayırıp bitirmek için son çabalarımı harcıyabiliyorum. yeni oyun çıkmış bana ne diyebilyorum . belki gülüceksiniz ama arkadaşlar bu bir çeşit bağımlılık gibi bir şey yeni çıkmış bir oyunu alıp uyumudan en kısa sürede bitirme isteğimi sonunda yendim . sonunda finallerimi daha ciddiye alıp zamanımı derslerime ayırabiliyorum (8. senemde üniversiteden atılmak üzere iken kalan 18 dersimden 15ini verdim sonunda) eğer sizde bu duruma düşmüş iseniz yanlızca çevrenizden yardım isteyin eninde sonunda sizi anlayan birileri bulunur. bana yardım eden babam idi teşekkürler sana ve desteğine.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 18 saat oyun oynamak. İyi yapmişsin birakmakla bravo ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Benden sana tavsiye hiçbirşey için yemin etme sonuçda insansın[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 4 sene önce bıraktım MMORPG Türlerini gayet mutluyum[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben ultima hastası bir kişiyim bak halim ne oldu sana söyleyimmi bu meret oyuna 3 sene once mi ne başladım o kadar tutku haline geldiki sadece o oyunu düşünüyordum.Geceleri yatarken yarın sunu yapayım yarın bunu yapayım bu kadar param var daha fazla bulup oynayayım dı sonra aradan 2 sene geçti beni sinir ettiler ve ben butun karakterlerimi silip oyunu bıraktım dedim ve bıraktım zannetmiştim 3 ay gecmedi gene başladım :) yeminin bir faydası olmuyor herşey insanın kendisinde bitiyor.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: ursusarctos, 06 Şubat 2005 10:51 tarihinde demiş ki: sonunda bu bağımlılık derecesındeki bilgisayar oyunu tutkumu yendim artık. günümün 18 saatini alan oyun oynama komalarımdan kurtuldum ve sonunda insan gibi arkadaşlarımla dışarda normal insanlar gibi zaman geçirebiliyorum. sonunda okuluma vakit ayırıp bitirmek için son çabalarımı harcıyabiliyorum. yeni oyun çıkmış bana ne diyebilyorum . belki gülüceksiniz ama arkadaşlar bu bir çeşit bağımlılık gibi bir şey yeni çıkmış bir oyunu alıp uyumudan en kısa sürede bitirme isteğimi sonunda yendim . sonunda finallerimi daha ciddiye alıp zamanımı derslerime ayırabiliyorum (8. senemde üniversiteden atılmak üzere iken kalan 18 dersimden 15ini verdim sonunda) eğer sizde bu duruma düşmüş iseniz yanlızca çevrenizden yardım isteyin eninde sonunda sizi anlayan birileri bulunur. bana yardım eden babam idi teşekkürler sana ve desteğine. ama unutmaki o eğlencenin hırsın yerini hiç bir şey tutamaz:) tembellik yaptın hemde eğlendin 2x keyif yaptın:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 helal olsun kutlarım seni azmin zaferi işte :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 naptın olm sen gencliğini harcıomuşsun yak cdlerini fln en iisi[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aman fikrin değişmesinde :P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ultima dostu düşman yapar kaç kere kavga çıktı bizim cafede,ultima ilk başlayınca güzel açıcaksın fisging lockpick define cıkarcaksın falan pvpye geldimi zevkli değil ayrıca ızdırap veren bir oyun bak işte sinirlenip silmiş charlarını :=)[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kızın biri bana UO yu bıraktırdı onun sayesinde çok rahatım şuan arkadaşlarımla ii geçiniyorum.Eskiden gece 2de ölsem bütün gün millete işkence çektirirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben dogru dürüst oyun oynamıyorum nası kaptın bu alışkanlıgı banada sölesene OYUN OYNAMAK İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oyna o zaman.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende bunu SWG yi bıraktıktan sonra yaşadım. gerçekten hayatınızdaki çok şey pozitif yönde değişiyor.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ozaman arkadaşta oynamasın ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Eheh :) iyi de arkadaş bağımlı olmuş. İnsan neden oyun oynayamasın ki? Yani neden oyun oynayamıosun onu anlamadım. Ya da oynama napacan ne guzel işte oyunsuz da yapabiliosun demek.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oynuyorda abartıyormuş toptan bırakmış en kralı bencede.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sen wow da oynamıyorsundur şimdi :( :( :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cok zor beah bu oyun oynamama olayı ehhe valla becerdiysen helal :) nedir hangi elemenleri karıstırıyoruz en son elime hidrojen ve sulfur aldım bekliyorum gerisi :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İstesemde oyun oynayamam çünkü bilgisayarım kaldırmıyor :P p3 667 gforce 2 :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Elbette oynayabilecegin oyunlar var. Ornek : Ultima Online : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: placebo, 07 Şubat 2005 02:06 tarihinde demiş ki: Kızın biri bana UO yu bıraktırdı onun sayesinde çok rahatım şuan arkadaşlarımla ii geçiniyorum.Eskiden gece 2de ölsem bütün gün millete işkence çektirirdim.. kızlar UO'yı bıraktırmada çok etkili[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bırakma ama en azından azalt soyle 18 den 5 yap sunu[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 MMORPG bırakınca cidden çok şey farkediyor, eheh bi de sc'yi bırakabilsem ben =P UO bi ay oynayıp baymıstım da SC bırakılmıyo ama gunde 2-3 saat yiyo zaten en fazla o kadarı da olsun.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: kaan0489, 06 Şubat 2005 13:39 tarihinde demiş ki: ben ultima hastası bir kişiyim bak halim ne oldu sana söyleyimmi bu meret oyuna 3 sene once mi ne başladım o kadar tutku haline geldiki sadece o oyunu düşünüyordum.Geceleri yatarken yarın sunu yapayım yarın bunu yapayım bu kadar param var daha fazla bulup oynayayım dı sonra aradan 2 sene geçti beni sinir ettiler ve ben butun karakterlerimi silip oyunu bıraktım dedim ve bıraktım zannetmiştim 3 ay gecmedi gene başladım :) yeminin bir faydası olmuyor herşey insanın kendisinde bitiyor. Aynen kardes haklısın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar