BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 araya şunu da sıkıştırayım bari temiz kullandım, toplasan 10 saatten fazla kullanılmadı https://mans.io/images/1061502/1130186.jpg orjinal ambalajı ve kullanım klavuzu duruyor 250 TL düşünüyorum fiyat oalrak, baltalara ve tekliflere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 niye setüstü ocak olan en sikkosundan aldın ki. niye. hevesimi alayım ama çok para da vermiyim diye mi inşallah elinde kalır. en tırıvırısından bile davul alsan daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 aldığım dönem param buna yetti :( 2005 de mi ne almıştım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 goldbären said: niye setüstü ocak olan en sikkosundan aldın ki. niye. hevesimi alayım ama çok para da vermiyim diye mi inşallah elinde kalır. en tırıvırısından bile davul alsan daha iyiymiş. ahahaha... baya antika. antika için bile fiyat iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 alet STEREO yalnız alacaklar kaçırmasın sen hayırdır ülkeden mi çıkıyorsun garage sale falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ehehe yani niyetim yok değil ama uzun süredir duran alet edevat işte bunlar, kenarda duracağına ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum, bende ufaktan harçlık yapayım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 goldbären said: niye setüstü ocak olan en sikkosundan aldın ki. niye. konuya ilişkin bilgim yok ama şuna çok güldüm sdfsdgsdf. şimdi topikten ayrılıyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 gecikmesi pingi yoksa ciddi alıcıyım. tabi satılmadıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Forum içi satilmiştir (sonunda bunu yazabildim) alıci kahve de ikram etti mmpphhh en guzel alisveriş eheh guzel günlerde kullanmasi dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 güzel bir bardakaltlığı seti, hayırlı olsun alıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Neyse ki ne kadar dandik oldugunu bilerek aldigim cok amacli setüstü. Kahveyi fiyattan dusmeyi unuttuk malbuş olmadigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar