Artariel Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 önceki başlık price check olarak kaldığı için ölmeye mahkum duruyor, ilk mesajı editleyemediğimiz için temiz açayım başlığı. komple kasayı satmaya karar verdim, ekran kartı ve hdd'yi de koydum içine i7 4790k işlemci Hyper 212 EVO soğutucu 2x8 Hyperx 1600mhz RAM MSI Z97-G43 anakart Radeon HD 7750 ekran kartı (vurmayın en fazla dota 2 tarzı şeyler oynadığım için eski kasadan kaldı) 620w m12ii seasonic yarı modüler power supply Aerocool warrior-x blue tower kasa 500GB harddisk Asus DVD-RW cpu, ram ve anakartın ağustosa kadar garantisi var, 2015 ağustos faturalı. power supply yarı modüler, ek kabloları ve kutusu duruyor. cpu ve anakartın da kutuları duruyor istanbul içi elden teslim, 2200 tl. alın biriniz lan veya eşiniz dostunuz varsa haber edin. sahibinden üzerinden abuk subuk kişilere satıp 7/24 "kardeş bu nie böyle, bu ne, şu ne, bizim oğlan tekmeledi kasayı bozdu nabacaz" diye kafamın şişmesini istemiyorum. yanına düzgün bir gpu atarak high end bir sistem elde edebilirsiniz. power supply hayli hayli yetiyor ve donanımlar her sene daha efficient oldukça muhtemelen psu patlayana kadar hep yetecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 grafik karti ve hdd'yi eklemesen de olurmus sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ya şimdi eksik sistem satmak istemedim, gerçi gpu olmadan onboarddan da ateşlenebiliyor alet ama en azından kasanın yanına bi ubuntu kurup çalışıp çalışmadığını şey ettirmek için gerekir diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 satıl'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 SATTIM GİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 kaça gitti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Ulan tam mesaj yazarken klavyeye çay döküldü iyi mi. 2.2K ya gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Fiyat heyecan yapıp klavyeye çay dökecek kadar iyi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Yok ondan değil ya tam fiyatı yazarken "ulan 2.2k diye girdik bu işe 5-6k ya patladı bana bu ibnenin hediye olayı" diye düşünüyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Llama alaymış keşke bunu ya. İyiymiş fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar