arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 izlemeyin abi. ben izlemedim. rahatim. trailerin uzerine hayatimda bir hayal kirikligina daha ihtiyacim var diyerek mi izlemeye basliyorsunuz nedir sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Siz siz olun SAKIN izlemeyin, aman derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 aynen ya izlemeyin boşverin. nasıl avatar the last airbender ın filmini hiç bir zaman var olmamış gibi sayıyorsak bunu da aynı şekilde sayabiliriz. sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 unutmustum o filmi. niye hatirlatip tat kaciriyorsun arkadasim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 avatar filminde onuncu dakikada görüntü bozulmuştu, düzeltemediler, bekledik falan, sonra da seans iptal oldu paralar iade edilmişti. nasıl bir gönül rahatlığı anlatamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Avatar TLA so bad its good kategorisinde ama. Berbat olduğunu bile bile gidip komedi filmi niyetine izlenince pek rahatsız etmiyordu. Bu vasat kötü gibi gözüküyor, o yüzden katlanmaya değmez. İzlemeyin, izletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Avatar filmi o kadar kotuydu ki, hala cizgi filmine baslayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 avatar filminin bok ötesi olmasının bir diğer fantastik yönü de source material'ın çogyi olması diyerek gaz vereyim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aRjEYp5_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 avatar'da firelord ozai'yi ibrahim tatlıses oynuyodu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 sadece eserin adını uyarladık çalışması olmuş. bırakın uyarlama olarak olmasını film olarak da rezalet. oyunculuk filan inanılmaz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar