karpuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Neyse bu başlık konuşma yeri değil de... Küfrettirmeyin adama. Lan ben sentinelken sentineller kaybetmedi bre deyyus kafir pezemenkler.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: kermit_frog, 04 Şubat 2005 21:23 tarihinde demiş ki: ruslar esmer vatandaşlar ile ilgileniyolar genelde... rus parası olanla ilgilenir![signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 durun ya oyun oynuyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: karpuz, 04 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Neyse bu başlık konuşma yeri değil de... Küfrettirmeyin adama. Lan ben sentinelken sentineller kaybetmedi bre deyyus kafir pezemenkler. Adama bak, e bu daha büyük başarı. Sana rağmen kazanmışlar.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: flameeye, 04 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: durun ya oyun oynuyoz :D Adamların lan party topici bile istanbul lan partisinin gölgesi altında kaldı. Anlayın aradaki farkı :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Dağıtıyorum ortamı , outtrader ı ezdim ve sanerik i de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İyi eğlenceler ankaralı babs.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sıçmayın topiğe.. webcamlarin kalitesi çok düşük bide anca kendi fotomu çekebilrim gibi gözüküyor.. buarada friendly fire yüzünden millet patır patır yattı :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evet su an merdiven altındaki 4 kısı paticik oynuyoruz :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 senarixx diyorki bonecrusher "wowu bahane edip gelmiyorsun seni bulduğum yerde dövecem"[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 12 saat icinde 25 farkli yerde bulundum heralde bu durumla bir rekora gidiyorum. Simdi evden cikiyorum kiz arkadasimin yanina gidip hasta numarasi yapip eve donuyormus gibi yapip dogru Lan party e gidicem. Bu arada beyler demin kafeye ugradim hemen gelin dediniz diye eskisehir yolunda yedigim cezayida ayrica gelince hepinizden tek tek tahsil edicem. P.S: saat 11.30 gibi orda olacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya ben kaç gundur bakıom forumlara lan parti topikini gormedim desem kufur yerim heralde angel ı kandırdım icmeye gittik pof haberim olsaydı gelirdim :([signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bizim partimiz daha güzeldi hıh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hayır bizim partimiz daha güzeldi hö?!?[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hmm ben bunu bi düşüneyim =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Alexi_Septimus, 04 Şubat 2005 20:23 tarihinde demiş ki: 60 kişi battlefield oynıyamıcaksınız. Çatlayın. Oha cok zevklı olmustur 60kısı battlefield..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: kermit_frog, 04 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki: antalyada yapmaya kalksak kimse gemez be ne boktan bi memlekettir ya burası Aslında Antalya'da yapcak kafe bile bulmak zor o kadar makina sabaha kadar açık olcak fln demi??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu lan party ne oluyor? forumdan birkaç kişi toplanıp foruma mı yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: karpuz, 04 Şubat 2005 20:18 tarihinde demiş ki: İyi eğlenceler. Özentiler sizi. :) evet evet :)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 basit olarak : forumdan insanlar toplanıp net cafeye gidiyolar ve butun gece birlikte pc oyunları oynuyolar nette takılıyolar vs. maksat birlikte zaman geçirmek[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Lord_Unholy, 04 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki: bu lan party ne oluyor? forumdan birkaç kişi toplanıp foruma mı yazıyor? :D süfer...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Razu, 04 Şubat 2005 23:01 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 04 Şubat 2005 20:23 tarihinde demiş ki: 60 kişi battlefield oynıyamıcaksınız. Çatlayın. Oha cok zevklı olmustur 60kısı battlefield.. Mouse çevirince lag oluyodu gerçi ama zevkliydi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet.. hatta şu an kişisel bölümündeyiz birazdan garbage a geçicez... 20 kişi paticik açtık çok zevkli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 60 kişi sc battlefront daha iyi :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hele bi de jedi academy felan... sora dota oy oy oy... Bunlar tırnağı olamaz bizim partinin ha :p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Şubat 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar