Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Paticik LAN Party : Ankara" dan bildiriyoruz - Capcanlı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 04 Şubat 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
ruslar esmer vatandaşlar ile ilgileniyolar genelde...

rus parası olanla ilgilenir![signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 04 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
Neyse bu başlık konuşma yeri değil de... Küfrettirmeyin adama. Lan ben sentinelken sentineller kaybetmedi bre deyyus kafir pezemenkler.

Adama bak, e bu daha büyük başarı. Sana rağmen kazanmışlar.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
flameeye, 04 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
durun ya oyun oynuyoz :D

Adamların lan party topici bile istanbul lan partisinin gölgesi altında kaldı. Anlayın aradaki farkı :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
sıçmayın topiğe.. webcamlarin kalitesi çok düşük bide anca kendi fotomu çekebilrim gibi gözüküyor..

buarada friendly fire yüzünden millet patır patır yattı :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
12 saat icinde 25 farkli yerde bulundum heralde bu durumla bir rekora gidiyorum.

Simdi evden cikiyorum kiz arkadasimin yanina gidip hasta numarasi yapip eve donuyormus gibi yapip dogru Lan party e gidicem.

Bu arada beyler demin kafeye ugradim hemen gelin dediniz diye eskisehir yolunda yedigim cezayida ayrica gelince hepinizden tek tek tahsil edicem.

P.S: saat 11.30 gibi orda olacagim
Mesaj tarihi:
ya ben kaç gundur bakıom forumlara lan parti topikini gormedim desem kufur yerim heralde angel ı kandırdım icmeye gittik pof haberim olsaydı gelirdim :([signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 04 Şubat 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
60 kişi battlefield oynıyamıcaksınız.
Çatlayın.

Oha cok zevklı olmustur 60kısı battlefield..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 04 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
antalyada yapmaya kalksak kimse gemez be
ne boktan bi memlekettir ya burası

Aslında Antalya'da yapcak kafe bile bulmak zor o kadar makina sabaha kadar açık olcak fln demi??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 04 Şubat 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
İyi eğlenceler. Özentiler sizi. :)

evet evet :)[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
basit olarak :
forumdan insanlar toplanıp net cafeye gidiyolar ve butun gece birlikte pc oyunları oynuyolar nette takılıyolar vs.
maksat birlikte zaman geçirmek[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
said:
Lord_Unholy, 04 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
bu lan party ne oluyor? forumdan birkaç kişi toplanıp foruma mı yazıyor?

:D süfer...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
said:
Razu, 04 Şubat 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 04 Şubat 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
60 kişi battlefield oynıyamıcaksınız.
Çatlayın.

Oha cok zevklı olmustur 60kısı battlefield..

Mouse çevirince lag oluyodu gerçi ama zevkliydi =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Hele bi de jedi academy felan... sora dota oy oy oy... Bunlar tırnağı olamaz bizim partinin ha :p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Şubat 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...