Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Patladımı?

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

said:
HocaEfendi, 08 Şubat 2005 03:53 tarihinde demiş ki:
bende bi saatır msn ile alakalı herseye kufur edıom..nie acılmıo gece gece die.demekki sorun varmıs..

*!Msn ye alternatif muhappet programlarına bakmaya baslar..*

hoca bunlar gavur icatları hep normaldir.arap yapsa böyle olmaz:D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce girdim msn'e ama şuana kadar kimse online olmadı.
Deneyin bi kaç kez belki bağlanırsınız...[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 08 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ?

msnde sürekli yeni sorunlar peyda oluyor
hackçiler yüzünden
tüm msn sistemini parçalıyolar[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CriticalObject, 08 Şubat 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
said:
Mayh3m, 08 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ?

msnde sürekli yeni sorunlar peyda oluyor
hackçiler yüzünden
tüm msn sistemini parçalıyolar

sen sus! 2 günde 143 msj nasıl atarsın ya.. bugünü de sayalım 3 olsun ![signature][hline]purity is a simple idea..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 08 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
Doo_m var bi tanede, 7 günde 1200 mesaj atmış. adamın nıckını gördüğüm gün madalyalıydı.

+1[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...