paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: HocaEfendi, 08 Şubat 2005 03:53 tarihinde demiş ki: bende bi saatır msn ile alakalı herseye kufur edıom..nie acılmıo gece gece die.demekki sorun varmıs.. *!Msn ye alternatif muhappet programlarına bakmaya baslar..* hoca bunlar gavur icatları hep normaldir.arap yapsa böyle olmaz:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Biraz önce girdim msn'e ama şuana kadar kimse online olmadı. Deneyin bi kaç kez belki bağlanırsınız...[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 walla arap yapsa hiç bi sorun olmas msn de filan niyemi çünkü çalısmaz :D neyse müebbet muhabbet olaylarına girmek isteyen varsa. icq ya beklerım 113784403[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] www.uniakrep.com AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet bende bağlanamıyorum hatta MSN WEB MASSENGER ı denedim o bile olmadı çökmüş olsa gerek[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hala düzelmedi ya go.icq da kasıyo of undertow loopta msn beklenmez ki yatiym ben en iisi..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 adsll yim şu an baglanıyor[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 geçmiş olsun diebilirim herkese heralde bn bağlanabildiysem adsl kablonet fln yüzbin kat rahat bağlanır.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bağlandı 1 kişi de online gözüküyor.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bağlandım fakat msn kullandım kullanalı ilkdefa 1 kişi bile online değil kendimi yanlız hissediyorum,gözlerim kararıyo[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eheh listemde sadece ben varım online olarak :-)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende de normalden az kişi var ama insanlar pes etti heralde diye tahmin ediyorum.. göz kararması uykudandır ya boşvermeli aslında ne kasıyoruz?[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya şöle bişi var online ım ama listemde online tek arkadaşım beni offline görüyor belki sizde de öyle bi durum vardır deneyin çok garip lol[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet.. Ben de kaç saattir giremiyordum saat 06:15 şimdi girebildim :P[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mayh3m, 08 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki: arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ? msnde sürekli yeni sorunlar peyda oluyor hackçiler yüzünden tüm msn sistemini parçalıyolar[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: CriticalObject, 08 Şubat 2005 13:15 tarihinde demiş ki: said: Mayh3m, 08 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki: arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ? msnde sürekli yeni sorunlar peyda oluyor hackçiler yüzünden tüm msn sistemini parçalıyolar sen sus! 2 günde 143 msj nasıl atarsın ya.. bugünü de sayalım 3 olsun ![signature][hline]purity is a simple idea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hehe vay be hiç dikkat etmemiştim.İyi çene varmış hellall :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: voic3, 08 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki: Doo_m var bi tanede, 7 günde 1200 mesaj atmış. adamın nıckını gördüğüm gün madalyalıydı. +1[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar