Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ölmüş olmasın? Belkide evlenmiştir.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet yaws bendede herkez offline...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 mayh3mde işletme için bi sürü msn var. hiç bi msnimle giremiyorum demiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bendede açmıo...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ardeth, 08 Şubat 2005 03:03 tarihinde demiş ki: Ölmüş olmasın? Belkide evlenmiştir. bende bir tebrik etmek istiyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sessiz bir geceydi.. mayhem evleneceğini açıkladığı gece msn bozuldu... herşey msn in bozulmasıyla başladı... (devamını getirin)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ardeth, 08 Şubat 2005 03:03 tarihinde demiş ki: Ölmüş olmasın? Belkide evlenmiştir. *!cheester alkıs tutuar*:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mayh3m, 08 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki: arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ? cevabı sen ver, dersen tersi dorudur. :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 birden bire PAAAAAt die bi ses duydum bi baktım msn gitmiş dedim amann yine bi balina kabloların üzerinde .... yapıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mayh3m, 08 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki: arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ? aynı sorn bendede var[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ardeth, 08 Şubat 2005 03:03 tarihinde demiş ki: Ölmüş olmasın? Belkide evlenmiştir. olay budur abi[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=113684 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ardeth, 08 Şubat 2005 03:03 tarihinde demiş ki: Ölmüş olmasın? Belkide evlenmiştir. Cok ayıp Ardeth ve bunu ciddi söylüyorum, insanların hatalarını (daha doğrusu şu anda hala hata olduğunu düşündüğümüz şeyleri) her fırsatta yüzlerine vurmak, "sen benden daha iğrenc bi mahluksun" diyip ego tatminidir, ayıptır tiksinctir eL33t liktir. Cidden üzüldüm bu mesajına.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bunun Mayhema ilgisi yok, evet mesaj espri nitelikli ama yinede kırıcı ve hata-zayıf nokta nın ilişkisiz bambaşka bi konudan tekrar yüze vurulması sevmedim ben hiç[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Cuce, 08 Şubat 2005 03:27 tarihinde demiş ki: Bunun Mayhema ilgisi yok, evet mesaj espri nitelikli ama yinede kırıcı ve hata-zayıf nokta nın ilişkisiz bambaşka bi konudan tekrar yüze vurulması sevmedim ben hiç :tup:[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya arkadaşlar kolpa sıktıgından emınmıısnız ben onu anlamadım cidden bu kadar nasıl emın oldunuz sız adamın ıkı baslıgıyla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cüce level atladı wisdomı arttırdı yada grubun büyücüsü ona owl's wisdom yaptı herhalde :)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yo abi herzamanki tavrim ama genelde hoş görüyle karşıladım sendne beklemezdim o yuzden acımadım bakmadim gözünün yaşına[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tamam ama insanların hatalarını her seferinde yüzüne vurmak çok ayıp cüce :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ardethin yaptığı birşey yok,suçlamak yersiz.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://www.giantitp.com/cgi-bin/GiantITP/ootscript?SK=58 Şu sayfayı koymak isterim konuyla ilgili hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ardeth, 08 Şubat 2005 03:32 tarihinde demiş ki: tamam ama insanların hatalarını her seferinde yüzüne vurmak çok ayıp cüce :p HA şöle[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benimde msn gitti böhüüü[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende bi saatır msn ile alakalı herseye kufur edıom..nie acılmıo gece gece die.demekki sorun varmıs.. *!Msn ye alternatif muhappet programlarına bakmaya baslar..*[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] www.uniakrep.com AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar