Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Patladımı?

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

sessiz bir geceydi.. mayhem evleneceğini açıkladığı gece msn bozuldu... herşey msn in bozulmasıyla başladı...

(devamını getirin)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 08 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ?

cevabı sen ver, dersen tersi dorudur. :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 08 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
arkadaslar hic bir msnimle giremiyorum sizdede böylemi? bir hatamı var bendenmi kaynaklanıyor anlamadım. islerimi yoluna sokmam gerekiyordu bu gece of. sizlerde girebiliyormusunuz ?
aynı sorn bendede var[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 08 Şubat 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
Ölmüş olmasın?
Belkide evlenmiştir.

Cok ayıp Ardeth ve bunu ciddi söylüyorum, insanların hatalarını (daha doğrusu şu anda hala hata olduğunu düşündüğümüz şeyleri) her fırsatta yüzlerine vurmak, "sen benden daha iğrenc bi mahluksun" diyip ego tatminidir, ayıptır tiksinctir eL33t liktir.

Cidden üzüldüm bu mesajına.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 08 Şubat 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
Bunun Mayhema ilgisi yok, evet mesaj espri nitelikli ama yinede kırıcı ve hata-zayıf nokta nın ilişkisiz bambaşka bi konudan tekrar yüze vurulması sevmedim ben hiç

:tup:[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar kolpa sıktıgından emınmıısnız ben onu anlamadım cidden bu kadar nasıl emın oldunuz sız adamın ıkı baslıgıyla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...