Chastor Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Selamlar,elimde inf ve cat dosyaları var. Programı kurarken driverı da yüklemesini istiyorum. Inno setupda installer oluşturmayı başardım ama driver işini çözemedim Inno setupda inf dosyası kurmayı bilen bir pati var mı acaba? İnternette buna dair bir tutorial bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Setup sonunda ya da ortasında(!) bi batch script çalıştır içine de şuradan yola çıkarak kodunu göm. http://www.msfn.org/board/topic/104891-how-can-i-install-a-inf-file-from-the-command-line/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Ayrıca pnputil de kullanabilirsin. pnputil -i -a x:blabla*.inf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Yardımın için teşekkürler adem. Bir sorum var pnputil ile command line dan kullanarak driverı yüklemeyi başardım. Bunu batch file olarak yazıp inno setupda admin privilige isteyerek yükletebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 privilege admin yap ki problem çıkmasın ya da kullanıcı bilsin yönetici hakları ile çalıştıracağını.Sonrasında bi bat dosyası çalıştırsın içine de command linedan çalıştırdığın kodu yapıştır aynen (kendini nereye açıyorsa oradan yükleyecek tabi). Elzemse uninstall için de birtane batch hazırlar o da uninstall eder driverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar