Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taşınır Kod Yönetmeliği ve Bilgisayar Yazılımları

BalisticGel

Öne çıkan mesajlar

Belki bilen çıkar diye sorayım dedim. Şimdi bilgisayar yazılımları demirbaş değil, hizmet değil, taşınır kod listesinde de sarf malzeme gibi de gözükmüyor. Bu meretlerin alımı ve kuruma girişi nasıl yapılıyor? İnternette 2012den kalma bir yazı buldum ama o da doğru düzgün bir şey açıklamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Maddi Olmayan Duran Varliklar - Haklar uzerinden lisans bedeli uzerinden takip edeceksiniz. (260)

Sayistay Denetcisi bildirdi.

BalisticGel said:

Belki bilen çıkar diye sorayım dedim. Şimdi bilgisayar yazılımları demirbaş değil, hizmet değil, taşınır kod listesinde de sarf malzeme gibi de gözükmüyor. Bu meretlerin alımı ve kuruma girişi nasıl yapılıyor? İnternette 2012den kalma bir yazı buldum ama o da doğru düzgün bir şey açıklamıyor.

Tasinir degil yani.

Dogrudan da giderlestirilmeyecek Haklar hesabinda takip edilip amortisman vs.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Maddi Olmayan Duran Varliklar - Haklar uzerinden lisans bedeli uzerinden takip edeceksiniz. (260)

Sayistay Denetcisi bildirdi.

BalisticGel said:

Tasinir degil yani.

Dogrudan da giderlestirilmeyecek Haklar hesabinda takip edilip amortisman vs.

800 liranın altındaysa gider sayılan demirbaşlardan yine gidere kaydediliyor yine heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...