Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rouge Zehir Questi

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Hmm yerlerden emin değilim, ama senden level olarak daha üstün bir mobdan bir anahtar alman (çalman) lazım, sonra yine aynı mekanda bulunan bir tower'ın en üst katında (sağlam korunuyor) olan chesti o anahtar ile açıp, o chestten birşey alman lazım ve NPC'ye geri getirmen lazım. Sanırım böyleydi ve çok zor olduğunu biliyorum.[signature][hline]Fear Me..
Sosyal ağlarda paylaş

Buradan detaylı bilgi alabilirsin.

Bunu yapmak için önceki rogue questlerini almış olmak gerekiyor sanırım. Ayrıca bunun sonunda lvl 20 rogue'un tek başına alması imkansız olan bir adam var. Mutlaka yanında birileri olsun: Ama boss'tan düşen kafa her seferinde tek kişiye düştüğü için tekrar tekrar yapmak gerekebilir.

Taskmaster Fizzule'ın anlattıklarının düzgün oku mutlaka, sonra sorup duruyorlar :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bu questi yapmak için başkalarını beklemeye gerek yok.
questin olayı zaten rogue. pickpocket yapacaksın. stealth-distract ile tepeye ulaşacaksın. en sonunda anahtarı pickpocket yapmadıysan lockpick yapıp chest i açacaksın.
pek zor değil.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Peki bu questi kimden ne nerden aldınız (ally için) veya adı ne hatırlayanınız varmı? (tahminim darnassus daki rogue trainer.Ama ben onun tüm questlerini yaptıgımı hatırlıyorum... : )
Ayrıca potion skill iniz çok işe yarıyormu?[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...