GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Evet arkadaşların Rouge Class'ının Zehir Questini bilen varsa açıklaya bilirmi? nereden aldığını , kimden aldığını , nasıl oldugu falan*[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hmm yerlerden emin değilim, ama senden level olarak daha üstün bir mobdan bir anahtar alman (çalman) lazım, sonra yine aynı mekanda bulunan bir tower'ın en üst katında (sağlam korunuyor) olan chesti o anahtar ile açıp, o chestten birşey alman lazım ve NPC'ye geri getirmen lazım. Sanırım böyleydi ve çok zor olduğunu biliyorum.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 öncelikle ve tabiki en başta 20 lvl olman lazım ve 20 lvlde origrimardaki rogue tranerdan alacağın görevler serisini bitirerek poisoningi örenebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 level 24 ten once alınabiliyormu ?[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Buradan detaylı bilgi alabilirsin. Bunu yapmak için önceki rogue questlerini almış olmak gerekiyor sanırım. Ayrıca bunun sonunda lvl 20 rogue'un tek başına alması imkansız olan bir adam var. Mutlaka yanında birileri olsun: Ama boss'tan düşen kafa her seferinde tek kişiye düştüğü için tekrar tekrar yapmak gerekebilir. Taskmaster Fizzule'ın anlattıklarının düzgün oku mutlaka, sonra sorup duruyorlar :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Monte, 29 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki: öncelikle ve tabiki en başta 20 lvl olman lazım ve 20 lvlde origrimardaki rogue tranerdan alacağın görevler serisini bitirerek poisoningi örenebilirsin.. Origrimar nerede ya ?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hehe bu cevaplar Horde içindi, Alliance'ı unuttuk :) Burada rogue quest listesi var. Level 20'deki questleri bir incele. Bitanesi poison quest'i..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu questi yapmak için başkalarını beklemeye gerek yok. questin olayı zaten rogue. pickpocket yapacaksın. stealth-distract ile tepeye ulaşacaksın. en sonunda anahtarı pickpocket yapmadıysan lockpick yapıp chest i açacaksın. pek zor değil.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kastettiğin horde için olansa, adamın kafasını alman gerekiyor? Onu yapmak pek mümkün değil tek başına.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Alliance için bile olsa, o adamdan nedense pickpocket yapmak baya zor. 500 HP oluyor sende, adam gördüğü gibi 400 crit vuruyor :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eğer oyunda horde ve 6. serverda isen bana özel mesaj atarak ulaşırsan sana görevi yapmanda yardımcı olurum... Not : görevi bana yapmamda yardımcı olan Narcosis e teşekkürler !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 alliance dekı posion quest ultra basit horde biraz kasış ben towerdakı adama sap atıyordum kutuyu acıyordum tome alıp gidiyordum :) horde da adamı kesicen o kasış[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Peki bu questi kimden ne nerden aldınız (ally için) veya adı ne hatırlayanınız varmı? (tahminim darnassus daki rogue trainer.Ama ben onun tüm questlerini yaptıgımı hatırlıyorum... : ) Ayrıca potion skill iniz çok işe yarıyormu?[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sw'deki rogue trainer veriyor poison questini.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Swde SI:7 nin lideri var o veriyor Old townda.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar