Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 griz'i kesmiş galiba[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arthas babasını öldürünce, bu geçti başa kralın daha büyük çocuğu olmadığından =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Devedede boy var :D Sol alttaki HORDE yazısına bakınız :) Dens dens dens O artık yok :([signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.Hordish MannerDefence OfficerI kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 "Pirvan" resimler için sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben bu betadan bişey anlamadım,önceden başlayanların betasıydı bu.artık retailde eşit başlarız biraz daha keyifli olur.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Apache, 08 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki: ben bu betadan bişey anlamadım,önceden başlayanların betasıydı bu.artık retailde eşit başlarız biraz daha keyifli olur. +1 35 lvla dayamamıza rağmen raidlerde vs. sürekli 40-50 lvl larla karşılaştık o yüzden açıkçası pek zevkli olmadı ama retailde 100 lvl olamazlar ya eninde sonunda olucaz bizde 60 o zaman güzel olucak işte.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Siz saolun bugün 40 civarı SS aldım bu resimler sadece bugün sabahtan bu yana çekildi :) Yani bolca hareketli ve benim için uykusuz bir gündü. Retaile girip ilk 60 olmak istiyorum :) Harbi yanlız 5-6 günde bi 34 bi 20 bi de 12 kastım bu WoW ne menem bir hastalık olacağını belli ediyor şimdiden :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ulan bu wow uo yu bıraktırdığında anlamalıydım ne mal olduğunu UO dan daha beter wala şimdi betada olmak vardı diyip duruyorum her 10 sn de.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çokda tın :p 2 gün sonra tekrar başlıycam nasıl olsa oyunu oğrenmemize yardımcı olduğu için teşekkür ediyoruz.. :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Terbiyeli Alliancelar http://img142.exs.cx/my.php?loc=img142&image=terbiyelialliancelar3rw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Abi bu nedir ahahahaha[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Adamlar melek ya kfr fln bilmezya işte kıssadan hisseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hahaha resim süper,blizze yollayın bunu siteye koysun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ahaha bu resim bana biseyi hatırlattı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben bişey anlamadım[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: -Rainmax-, 07 Şubat 2005 22:33 tarihinde demiş ki: ayip ama komik eheh o durumda olmak kotu ama uzaktan seyretme hos.. evet haklısın horde olmama rağmen ally'ye bi saygım vardır çünki pok gibi lvl 20 de onların şehrine girdim ve bi kişi bile bana saldırmadı gittim npc warclock traineri öldürdüm sonra guard beni kesti =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yılın Screenshotu seçtik başka pozisyonu yokmu bunun?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://img239.exs.cx/img239/5185/gnome3qk.jpg :)[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar