Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Kepenkleri Kapadik ....

Wolker

Öne çıkan mesajlar

Arthas babasını öldürünce, bu geçti başa kralın daha büyük çocuğu olmadığından =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 08 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
ben bu betadan bişey anlamadım,önceden başlayanların betasıydı bu.artık retailde eşit başlarız biraz daha keyifli olur.

+1 35 lvla dayamamıza rağmen raidlerde vs. sürekli 40-50 lvl larla karşılaştık o yüzden açıkçası pek zevkli olmadı ama retailde 100 lvl olamazlar ya eninde sonunda olucaz bizde 60 o zaman güzel olucak işte.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz saolun bugün 40 civarı SS aldım bu resimler sadece bugün sabahtan bu yana çekildi :) Yani bolca hareketli ve benim için uykusuz bir gündü.
Retaile girip ilk 60 olmak istiyorum :) Harbi yanlız 5-6 günde bi 34 bi 20 bi de 12 kastım bu WoW ne menem bir hastalık olacağını belli ediyor şimdiden :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

Çokda tın :p 2 gün sonra tekrar başlıycam nasıl olsa oyunu oğrenmemize yardımcı olduğu için teşekkür ediyoruz.. :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Rainmax-, 07 Şubat 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
ayip ama komik eheh o durumda olmak kotu ama uzaktan seyretme hos..

evet haklısın horde olmama rağmen ally'ye bi saygım vardır çünki pok gibi lvl 20 de onların şehrine girdim ve bi kişi bile bana saldırmadı gittim npc warclock traineri öldürdüm sonra guard beni kesti =D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...