elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 metin uca süper bi adam ona laf söyleyen yok zate[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Freak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bu sarışın kız dediğiniz hangi sarışın düz saçlı olan mı? yoksa şu şeker kız imajı vermeye çalıştıkları yandan saçlarını toplayan kız mı?
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Hayir kel Olan... :-D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Divertissement, 03 Nisan 2004 08:02 tarihinde demiş ki: Şimdi ben metin uca gayet iyi ve yarışma da hoş desem kovulacakmışım dışlanacakmışım gibi geliyor.... *!Diye düşünür ve susmaya(!) karar verir* Yok abi programa laf söyleyen yokta kızlar çok komedi yahu :D[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young
narin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: BonePART, 03 Nisan 2004 16:38 tarihinde demiş ki: o esmer kız dediginiz canlı bulent ersoyun genclik hali bu kadar cirkin bi varlik olamaz Ama kızın 4 packi var..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Sarışın bir kız var şeker kız imajına sahip hanımefendi HASTANIM ULAN SENIN ŞIRFINTI !!!!!!!!! daaaaayttt basıcam passaparolayı[signature][hline]bla bla bla ...
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 passaparolaya yenı efekt bulduk okan bayulgenın bocek tarıfınde kullandıgı bele bele bele tam gıdıyor bu kızların harıketlerıne bu arada ekşi sozlukte bırısı benım sevdıgım kız ıcın o kadar sulak bır mekan var olmadıgı ıcın labaratuar ortamında yetiştirildigini dusunuyorum demiş gulmekten yerlerw yattım bu kadar guzel ozetlıyebılır :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla metin uca ırkçı şımarığın teki Uyuzum o herife, ama yarışma formatı ilgi çekici. Metin Uca sunmasa izlerdim herhalde.[signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 24 Nisan 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Creel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben sandra bullock benzeri bi kiz var ona hastayim :P hishh viktor kimmish neymish orensene su kizi :P[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ahanda dedıgım şeşbeş kız budur sulak labaratuar ortamında yetısen hani :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Fotografa 2 sn'den uzun bakınca başım ağrımaya başlıyor, bu lab ortamında yetiştiğinden midir acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
WinterWolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: BonePART, 03 Nisan 2004 16:38 tarihinde demiş ki: o esmer kız dediginiz canlı bulent ersoyun genclik hali bu kadar cirkin bi varlik olamaz Bülent Ersoy Gençliğinde Erkek ti yalnız:)
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ya millet son anda parayı kazanabilmek için hani en çok saniye bırakan kazanıyo falan bilmediklerini sallıolar boş bırakıp zamanı doldurmamak için orda çok komik şeyler çıkıo ya.. (örneğin:- bilmemne balığı nedir? F... -festival!) muhauah
Creel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sandra bulockk benzeriii hatunuuu isterimmmmmm :P harika bisi yaa dierlerini gormuom bile :P ha kamerayi soktuklari shu tipsiz bol slikonlu bahsi gecen salak disi disinda sandra!!!!!!!!! :P[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Natural Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ordaki kızların(kızmı kadın kı bilinmez tabi) her birine razıyım valla.zap yaparken gözüm takılio izleyi veriyorum böle süper atraksiyonlara giriolar mütiş oluo.viktor arkadaşına benden selamlar...[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: WinterWolf, 24 Nisan 2004 19:41 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 03 Nisan 2004 16:38 tarihinde demiş ki: o esmer kız dediginiz canlı bulent ersoyun genclik hali bu kadar cirkin bi varlik olamaz Bülent Ersoy Gençliğinde Erkek ti yalnız:) ve kız buna rağmen bülent ersoyun gençliğine benziyor sorudna burda işte lol
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 metin uca ya bazen uyuz oluyorum bazen gülüyoru mfln lol bi karar veremedim :) bu arada metin uca alemin en çapkın adamlarından birisi /bir dost.[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 adam sey dedi bi kere turkiyenin amerikan isgalindan sonra tv lerde gormeye alisik olacagimiz sovlardan birini biz size alistirma olsun diye suan size sunuyoruz[signature][hline]
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 onların danslarına uyuz oluyorum.hele bi kadın var biraz böyle esmer.süreklili sırıtıyo arkada.başka kimse o kadın gibi sırıtmıyor.[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to!
Logan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yenilenmiş biçimde geri döndü passaparola kızları (ve passaparola). eskilerden var 2-3 tane ama diğerleri yeni. değişen birşey var mı? biraz var. gerçi hala kötü dansediyorlar ama bülent ersoy'un gençlik hali yok aralarında. ayrıca hepsi sarışın.. metin uca yerine de mehmet ali erbil gelmiş.. (sunucu olarak tabii :))
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Azmodai, 01 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: sonrada sokakta lambalarin altinda ders calisio garipler. lol.[signature][hline]jan d.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Eskisinde esmer bir hatun vardı genetik mühendisi idi o aşmışdı..[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yuh genetik mühendisi soytarılık mı yapıodu? :lol:
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yoğğ para kazanıyodu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar