Revenge Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Matrix Trilogy Butterfly Effect Sweet November Saving Private Ryan Devil's Advocate Fight Club Braveheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shame Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yazılanlar dışında; Triologie de Trois Couleurs: Bleu, Blanc, Rouge Diarios de Motocicleta Les Invasions Barbares Irreversible Das Experiment Natural Born Killers Virgin Suicides Dolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yazıldı mı dikkat etmedim: Donnie Darko, Le Fate Ignoranti(Cahil Periler), Karşı Pencere , Hitler - Rise of the evil, Nürnberg (nazi konulariyla ilgili olduumdan severim tabi insandan insana degisir) , Identity, Requiem for a dream (sarsıcı), Elveda Lenin, Interview with a Vampire, Confessions of a Dangerous Mind (adi bole mi hatirlamiom tam ama superötesi bir film), Dark City... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 he bi de ak kedi kara kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Butterfly Effect American Pie Komşu Kızı G.O.R.A vizontele SON Bir Drama Kralicesinin İtirafları Geyik Muhabbeti Euro Trip TRUVA Garez Şans Kapıyı Kırınca The Village[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yazdıklarımı kesinlikle dikkate alınmasını istiyorum cunku ben film adı solersem 1 kere solerim........................ BunLar: 1- 12 maymun 2-Shidlerin listesi 3-Akıl oyunları 4-Dovus Kulubü[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: The_, 01 Şubat 2005 18:21 tarihinde demiş ki: said: Revenge, 01 Şubat 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Matrix Trilogy Matriz Tirlogy hangisi?? The Matrix,Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions. Trilogy ==> üçleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Requiem for a dream A clocklwork orange One flew over the cuckoo's nest Memento Eternal sunshine of the spotless mind Hero Pi bu daha uzar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi tercihler balonlu arkadaş.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 forest gump terminal[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 50 First Dates[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bonecrusher ı tavsiye ediorum, arşiv niteliğindeki mesajları birçok filmden daha derin, daha iyi planlanmış ve daha iyi hazırlanmış.takdir edioruz kendisini.film gibi mesaj atıo valla.helal olsun be bone yürü be kim tutar.[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Clementine, 02 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Requiem for a dream bunun soundtracki çok güzel ve bi çok yerde kullanılıo da film de güsel mi? ekleme de yapiim filmlere; nosferatu (1922 çekimi) Çiçek Abbas :D absürdlük arıosan bunnarı buyur zati güzel olanları yazmışlar ama ben özellikle çiçek abbası öneririm :P[signature][hline]There the road begins where another one will end Here the four winds know who will break and who will bend All to be the master of the wind [Bu mesaj Bivrip tarafından 08 Şubat 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 saw.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dead man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 akıl oyunlar'nı eklemeyi unutmuşum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 imdb de top 250 deki filmlerden sevdiğiniz türe göre izleyin işte en kolayı :)[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 prawler'ın ağzından tavsiye filmler : rocco şahin k sibel kekilli 1-2-3-4[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 god father starwars trilogy alien sadece 1 ve 2 (özellikle 2 ) olagan süpheliler ve tabii beklersen war of the worlds :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hero birdget jones umudumuz şaban:p[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar