Revenge Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Matrix Trilogy Butterfly Effect Sweet November Saving Private Ryan Devil's Advocate Fight Club Braveheart
shame Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yazılanlar dışında; Triologie de Trois Couleurs: Bleu, Blanc, Rouge Diarios de Motocicleta Les Invasions Barbares Irreversible Das Experiment Natural Born Killers Virgin Suicides Dolls
nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yazıldı mı dikkat etmedim: Donnie Darko, Le Fate Ignoranti(Cahil Periler), Karşı Pencere , Hitler - Rise of the evil, Nürnberg (nazi konulariyla ilgili olduumdan severim tabi insandan insana degisir) , Identity, Requiem for a dream (sarsıcı), Elveda Lenin, Interview with a Vampire, Confessions of a Dangerous Mind (adi bole mi hatirlamiom tam ama superötesi bir film), Dark City...
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Butterfly Effect American Pie Komşu Kızı G.O.R.A vizontele SON Bir Drama Kralicesinin İtirafları Geyik Muhabbeti Euro Trip TRUVA Garez Şans Kapıyı Kırınca The Village[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yazdıklarımı kesinlikle dikkate alınmasını istiyorum cunku ben film adı solersem 1 kere solerim........................ BunLar: 1- 12 maymun 2-Shidlerin listesi 3-Akıl oyunları 4-Dovus Kulubü[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: The_, 01 Şubat 2005 18:21 tarihinde demiş ki: said: Revenge, 01 Şubat 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Matrix Trilogy Matriz Tirlogy hangisi?? The Matrix,Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions. Trilogy ==> üçleme :)
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Requiem for a dream A clocklwork orange One flew over the cuckoo's nest Memento Eternal sunshine of the spotless mind Hero Pi bu daha uzar...
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi tercihler balonlu arkadaş.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 forest gump terminal[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
The_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 50 First Dates[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bonecrusher ı tavsiye ediorum, arşiv niteliğindeki mesajları birçok filmden daha derin, daha iyi planlanmış ve daha iyi hazırlanmış.takdir edioruz kendisini.film gibi mesaj atıo valla.helal olsun be bone yürü be kim tutar.[signature][hline]Where is your savior now?
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Clementine, 02 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Requiem for a dream bunun soundtracki çok güzel ve bi çok yerde kullanılıo da film de güsel mi? ekleme de yapiim filmlere; nosferatu (1922 çekimi) Çiçek Abbas :D absürdlük arıosan bunnarı buyur zati güzel olanları yazmışlar ama ben özellikle çiçek abbası öneririm :P[signature][hline]There the road begins where another one will end Here the four winds know who will break and who will bend All to be the master of the wind [Bu mesaj Bivrip tarafından 08 Şubat 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 akıl oyunlar'nı eklemeyi unutmuşum.[signature][hline]jan d.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 imdb de top 250 deki filmlerden sevdiğiniz türe göre izleyin işte en kolayı :)[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 prawler'ın ağzından tavsiye filmler : rocco şahin k sibel kekilli 1-2-3-4[signature][hline]
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 god father starwars trilogy alien sadece 1 ve 2 (özellikle 2 ) olagan süpheliler ve tabii beklersen war of the worlds :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hero birdget jones umudumuz şaban:p[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Öne çıkan mesajlar