Komutan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Ama pek beğenilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 İlk bölümden anlaşılmıyor nasıl olduğu genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 2. bölüm çıkmış. Çarşamba günleri çıkıyomuş bölümler. Ben beğendim diziyi. Kostümler atmosfer falan baya iyi, çekiyor içine. Konuya merakım vardı zaten sardı beni dizi. O chancellor/spymaster karakteri de Crusader Kings'den fırlamış gibi sdf çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 devamı gelir mi acaba... iyiydi ben beğendim... 7.5 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 ilk sezonu seyrettim de çok kötü abi dizi ya, çok düz, çok lineer. 90lı yılların herkül zeyna'sı tadı aldım. Sahneler fln da meh genelde, muhtemelen paraları yok onu anlarım da, bari storyline'a karakterlere fln yoğunlaş, ama o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 ya bu tarzda geçen sezon bir dizi daha vardı, eleman küçük bir lordumsu birşeyin oğlu viking raidinde kaçırılıyor vikingleri ailesi belliyor sonra arada gidip gelen bir karaktere dönüyordu. dizinin adını falan unutmuşum hep bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 History Channel'dan HBO performansı beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bari tarihi çarpıtmasalardı bu kadar orda da sağlam sıçmışlar, herşey birebir olmaz tabii de, bazı kritik noktalarda gerçeklikten kopmamak lazım diğer türlü bambaşka bir tarih yazmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Dragonfire said: ya bu tarzda geçen sezon bir dizi daha vardı, eleman küçük bir lordumsu birşeyin oğlu viking raidinde kaçırılıyor vikingleri ailesi belliyor sonra arada gidip gelen bir karaktere dönüyordu. dizinin adını falan unutmuşum hep bulamadım. The Last Kingdom, Bernard Cornwell'in Saxon romanlarından uyarlama. İki sezon yayınlandı. Üçüncü sezonun olup olmayacağı daha belli değil. https://forum.paticik.com/read.php?11,8188661,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 aynen buydu. çok yaşa. demekki devamı gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 2. sezona yenilemisler, Mark Hamill katilmis diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Yanlıs olmasın The Last Kingdom baya gideri olan catlayarak izledigim bi dizi, tavsiye ederim. Destiny is ALL X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 https://www.jornadageek.com.br/wp-content/uploads/2018/09/Tom-Cullen-e-Mark-Hamill.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 sırf ekipman ve kalelere bakıp "öyle deyildi bi kere o" demek için izliycem (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar