Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knightfall (2017) - History

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2. bölüm çıkmış. Çarşamba günleri çıkıyomuş bölümler.

Ben beğendim diziyi. Kostümler atmosfer falan baya iyi, çekiyor içine. Konuya merakım vardı zaten sardı beni dizi.
O chancellor/spymaster karakteri de Crusader Kings'den fırlamış gibi sdf çok iyi olmuş.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk sezonu seyrettim de

çok kötü abi dizi ya, çok düz, çok lineer. 90lı yılların herkül zeyna'sı tadı aldım.

Sahneler fln da meh genelde, muhtemelen paraları yok onu anlarım da, bari storyline'a karakterlere fln yoğunlaş, ama o da yok.
Mesaj tarihi:
ya bu tarzda geçen sezon bir dizi daha vardı, eleman küçük bir lordumsu birşeyin oğlu viking raidinde kaçırılıyor vikingleri ailesi belliyor sonra arada gidip gelen bir karaktere dönüyordu. dizinin adını falan unutmuşum hep bulamadım.
Mesaj tarihi:
bari tarihi çarpıtmasalardı bu kadar
orda da sağlam sıçmışlar, herşey birebir olmaz tabii de, bazı kritik noktalarda gerçeklikten kopmamak lazım
diğer türlü bambaşka bir tarih yazmış oluyorsun.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

ya bu tarzda geçen sezon bir dizi daha vardı, eleman küçük bir lordumsu birşeyin oğlu viking raidinde kaçırılıyor vikingleri ailesi belliyor sonra arada gidip gelen bir karaktere dönüyordu. dizinin adını falan unutmuşum hep bulamadım.

The Last Kingdom, Bernard Cornwell'in Saxon romanlarından uyarlama. İki sezon yayınlandı. Üçüncü sezonun olup olmayacağı daha belli değil.

https://forum.paticik.com/read.php?11,8188661,page=1
  • 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...