gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yunanistanın unlu kulubu panathinaikos fatih terime resmen teklifte bulunmus. imparatorda sure istemis. sıcak bakmıyomus hatta bu olaya. gitsinmi gitmesinmi bilmiyorum bi yurt dısı takımını calistirmasini cok istiyodum ama yunan olunca is karisti biraz :-)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 boş duracağına gitsin bence.. yünan münan kardeşim adamlar avrupa şampiyonu, kestaneler orası ayrı eheh.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya bende istiyom tabiki bos duracagına gitsin yunan ligini avrupalilar daha iyi takip ediyo avrupa sampiyonu olmalarindan dolayı orda basarili olursa avrupadaki eski kariyerini ve saygınlıgını kazanır diye dusunuyom ama eski kafalik bizimki iste yunan diyince bi duruyoz ondan sonra konusuyoz.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Atlaması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 fatih terim zor geçinir biraz yunanistanda gibime geliyo[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bencede. Asi adam klüp başkanıymış şuymuş buymuş takmaz esirgemez lafını. Birde Bu yunanların asıl niyetlerini anlamak zor. bikerede kktc den bi çocuğu transfer edip aynı gün göndermişlerdi amacımız onu aşağılamaktı demişlerdi bilemiyorum yani! Gerçi Prof ligde Pan. gibi bi takımda böyle bişey olmaz[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 panathinaikosa gıtsın belkı herhangı bır degısıklık olur hayatında[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 fatih terimi severler yani ya ispanya ya italya yada yunanistana gidecek yada arjantin mesela boyle sicakkanli akdeniz insani olacak tribunde okuz gibi bagiracaklar aksam eve gelip futbol programi izleyecek bi memlekete gitsin yok is yapmaz[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gitsin yahu boş oturcana yunanistan fln dememek lazım bence...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bencede gitmeli panathinaikos potansiyeli olan bir takım. fatih hoca gitsin panathinaikos forması alırım vallahi :][signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 05 Şubat 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bence gıtmelı hem bırazda yurtdsında itibarını arttırmıs olur hemde yunan turk iliskileri icin gzl olur...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 daha ne itibarı itibar yapmak isteseydi ohoo. zaten fatih terim deyince akan sular duruyor yurtdışında[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 signor terim ;][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya yunanistana giderse dşlanır orda ya panati. taraftarı çok ırkçı hemde türk düşmanı adamlar[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 allahalla öyle olsaydı ibrahim kutluay yaşayamazdı heralde[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 doruk aslında taros'un dediğinde doğruluk payı var çünkü yunanistan'da futbol ve basketbol taraftarları çok farkediyor fanatiklik açısından..[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 06 Şubat 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: crocodile, 05 Şubat 2005 10:51 tarihinde demiş ki: yunanistanın unlu kulubu panathinaikos fatih terime resmen teklifte bulunmus. imparatorda sure istemis. sıcak bakmıyomus hatta bu olaya. gitsinmi gitmesinmi bilmiyorum bi yurt dısı takımını calistirmasini cok istiyodum ama yunan olunca is karisti biraz :-) Yunanistan Hımm. Kıbrıs'a geziye giden arkada$lar belki Yunanlilara benim kadar kin besliyordur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence iyi takim gitmeli.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Fatih Terim'in dilini bilmediği bir ülkede çalışmamak gibi bir prensibi var. Tutupda Yunanca öğrenmek içinde çalışmayacağına eminim(İtalyanca öğrenmesini örnek göstermeyin İtalyan'ca ve Yuanca çok farklı). Haberin doğruluk payı nedir bilmiyorum ama bence bu transfer gerçekleşmez.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 F.Terim çok iyi teknik direktör olmasına rağmen sivri dili ve inatçı tavırları yüzünden hep başına iş açmış biri. 1 senedir boş durması hakikaten böyle bir yeteneğe yazık. Ama Yunanistan bence onun için iyi bir seçim olmaz. Dileğim tekrar Milli Takımın başına geçmesiydi ama o olmayacak gibi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya gitmesin ne işi var elin yunanıyla falan:pp[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar