Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Terim yunanistana gidiyor!!


gokhaan

Öne çıkan mesajlar

yunanistanın unlu kulubu panathinaikos fatih terime resmen teklifte bulunmus. imparatorda sure istemis. sıcak bakmıyomus hatta bu olaya. gitsinmi gitmesinmi bilmiyorum bi yurt dısı takımını calistirmasini cok istiyodum ama yunan olunca is karisti biraz :-)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende istiyom tabiki bos duracagına gitsin yunan ligini avrupalilar daha iyi takip ediyo avrupa sampiyonu olmalarindan dolayı orda basarili olursa avrupadaki eski kariyerini ve saygınlıgını kazanır diye dusunuyom ama eski kafalik bizimki iste yunan diyince bi duruyoz ondan sonra konusuyoz.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede.
Asi adam klüp başkanıymış şuymuş buymuş takmaz esirgemez lafını. Birde Bu yunanların asıl niyetlerini anlamak zor. bikerede kktc den bi çocuğu transfer edip aynı gün göndermişlerdi amacımız onu aşağılamaktı demişlerdi bilemiyorum yani!

Gerçi Prof ligde Pan. gibi bi takımda böyle bişey olmaz[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terimi severler yani ya ispanya ya italya yada yunanistana gidecek

yada arjantin mesela

boyle sicakkanli akdeniz insani olacak tribunde okuz gibi bagiracaklar aksam eve gelip futbol programi izleyecek bi memlekete gitsin yok is yapmaz[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crocodile, 05 Şubat 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
yunanistanın unlu kulubu panathinaikos fatih terime resmen teklifte bulunmus. imparatorda sure istemis. sıcak bakmıyomus hatta bu olaya. gitsinmi gitmesinmi bilmiyorum bi yurt dısı takımını calistirmasini cok istiyodum ama yunan olunca is karisti biraz :-)


Yunanistan Hımm. Kıbrıs'a geziye giden arkada$lar belki Yunanlilara benim kadar kin besliyordur ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim'in dilini bilmediği bir ülkede çalışmamak gibi bir prensibi var. Tutupda Yunanca öğrenmek içinde çalışmayacağına eminim(İtalyanca öğrenmesini örnek göstermeyin İtalyan'ca ve Yuanca çok farklı). Haberin doğruluk payı nedir bilmiyorum ama bence bu transfer gerçekleşmez.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

F.Terim çok iyi teknik direktör olmasına rağmen sivri dili ve inatçı tavırları yüzünden hep başına iş açmış biri. 1 senedir boş durması hakikaten böyle bir yeteneğe yazık. Ama Yunanistan bence onun için iyi bir seçim olmaz. Dileğim tekrar Milli Takımın başına geçmesiydi ama o olmayacak gibi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...